Злетіла і впала

12.04.2012

Недовго Мадонна тішилася тим, що її новий альбом MDNA побив рекорд Елвіса Преслі, ставши 12–ю платівкою співачки, яка очолила британський чарт (у короля рок–н–ролу таких було 11). Уже через тиждень після тріумфу диск Мадонни стрімко скотився з першої одразу на сьому сходинку. А в лідери вийшла Нікі Мінаж з альбомом Pink Friday: Roman Reloaded, який вийшов 3 квітня. До слова, Мінаж брала участь і в роботі над піснями Мадонниного диска — її голос можна почути в композиціях Give Me All Your Luvin’ та I Don’t Give A.

Втім у Мадонни ще буде шанс побити і власний рекорд — у грудні минулого року зірка уклала зі студією Interscope Records контракт на запис трьох альбомів (сума угоди — 40 мільйонів доларів). Можна собі тільки уявити, які засоби застосує поп–королева, щоб привабити увагу до двох наступних платівок, якщо для промоції MDNA вона у свої 53 знялася у відвертій фотосесії. За словами Мадж, віку вона не відчуває й на пенсію не збирається: «Мені подобається те, чим я займаюся. У мене є голос, є своя думка, і мені є що показати. І поки я відчуватиму, що все роблю правильно, робитиму це й далі».

Четвертого серпня в рамках туру на підтримку нового альбому Мадонна дасть концерт у Києві на НСК «Олімпійський». А от побачити на сцені поруч із Мадж її красуню–дочку Лурдес киянам, схоже, не випаде. Раніше зірка планувала, що Лурдес супроводжуватиме її в турне як танцівниця. Проте 15–річна дівчина примудрилася накликати на себе гнів люблячої матері, і з планами дебютувати на сцені в маминому шоу їй наразі доведеться розпрощатися. Провинилася Лурдес тим, що курила в компанії друзів. За цим заняттям її підловили папараці, й фото зіркової дитини з цигаркою в зубах облетіло світові таблоїди. Дізнавшись про це, Мадж розлютилася й заявила, що дочці треба сконцентруватися на навчанні, а не їздити з нею по гастролях.