Поцілуночки для бебі

23.03.2012
Поцілуночки для бебі

«Епідемія» вагітності серед «янголів» «Вікторіяз сікрет» триває. Не встигли шанувальники сексапільних «облич» цього бренду спідньої білизни змиритися з тим, що незабаром з подіуму зникне Алессандра Амбросіо (вона чекає другу дитину), як аналогічну новину оприлюднила її співвітчизниця, бразильська красуня Адріана Ліма. Для 30–річної топ–моделі це також уже друге маля — у листопаді 2009 року вона народила своєму чоловікові, колиш­ньому гравцеві НБА Марку Яричу, доньку Валентину.

«Ми всі дуже схвильовані й щасливі, особливо Валентина. Вона постійно посилає повітряні поцілунки моєму животу, приговорюючи, що це — «поцілуночки для бебі», — каже Адріана, яка здавна мріяла мати щонайменше двох дітей.

«Для мене найкраща робота у світі — бути мамою. Хоча колись я навіть подумати не могла, що можу когось аж так сильно любити!» — зізнається манекенниця. Втім чоловік її любов’ю також не обділений. «Марк — це саме той, єдиний. Ми з ним думаємо однаково й маємо однакові мрії, а що ще треба для сімейного щастя?»

Із Яричем Ліма познайомилася на вечірці у 2006–му, а через три роки на День святого Валентина пара одружилася. Їхня друга дитина має з’явитися на світ наприкінці літа.

 

А ТИМ ЧАСОМ…

Якщо вірити останнім фото й американським таблоїдам, чекають на поповнення в сім’ї й «оскароносиця» Різ Уїзерспун та голлівудський агент Джим Тот. Саме подружжя цю інформацію не підтверджує, проте джерела в оточенні Різ запевняють, що вона вагітна. Нагадаємо, у 36–річної «Стильної штучки» вже є двоє дітей від першого чоловіка, актора Райана Філіпа — 12–річна Ава й 9–річний Дікон.