А в 30–тi Європа прославляла Сталiна

26.01.2012

Як звузився iнформацiйний простiр України! Усi новини зводяться до щоденних мiлiцейських рапортiв про ДТП, пограбування, вбивства, мiфiв про здоров’я Ю. Тимошенко, iнтерв’ю з Президентом В. Януковичем, Прем’єр–мiнiстром М. Азаровим, диких хулiганських i антиукраїнських витiвок антинародної Верховної Ради, свавiлля i корупцiї можновладцiв усiх рiвнiв.

Насилля i брехня заполонили ТБ. І якщо Вiктор Федорович Янукович i Микола Янович Азаров ще дарують якийсь позитив розповiдями про свої успiхи та досягнення, в якi мало хто вiрить, то новини про Ю. Тимошенко — це негатив насилля над народом України, над Юлiєю Тимошенко.

Майже три мiсяцi мiльйонам людей нав’язують думку про тяжкий стан здоров’я Ю. Т. i постiйне його погiршення, про неправильне лiкування.

Я не можу оцiнити адвокатськi здiбностi захисника Ю. Тимошенко, БЮТiвця Власенка, хоч його постiйна брехня та агресивнiсть не викликають думку про високий професiоналiзм. На своєму робочому депутатському мiсцi у ВР вiн рiдкiсний гiсть, там же висока зарплата в повному обсязi завжди гарантована, але ж адвокатськi гонорари значно вищi.

Вiд медичних коментарiв йому краще б утримуватися, бо сьогоднi i в Африцi, i в Азiї, i в Австралiї, i в Америцi, i в Європi, i в Українi всi хвороби лiкують за однiєю схемою Всесвiтньої органiзацiї охорони здоров’я (ВООЗ).

І будь–який лiкар знає, що при всiх нормальних даних обстеження радикулiт так не перебiгає. Це або симуляцiя (тому й протести проти 5 Вт нiчного освiтлення камер спостереження), або психогонiя, i Юлi потрiбен психотерапевт. Колаптоїдний стан у 49–рiчної жiнки пiсля майже тримiсячного постiльного режиму i пiвгодинного гарячого душу — це не злочин, а вегето–судинна дистонiя.

Усi слова матерiалiзуються. І якщо не припиняться щоденнi твердження на багатомiльйонну аудиторiю про тяжкий стан Юлiї Тимошенко, який невпинно погiршується, про доведення її до смертi, то це збудеться i буде на совiстi «захисника» Власенка i БЮТiвцiв. А те зло, яке ви заподiєте Юлi, повернеться вам чи вашим сiм’ям. Отож залиште чорний пiар, шукайте iншi шляхи для повторного депутатства.

Юлiя Тимошенко — жiнка жорстка, вольова, не раз була перед судом за афери, корупцiю, знала, що робила, тому й вiдмовилася показувати пiдписанi нею самовiльно газовi угоди з Росiєю Президенту України Вiктору Андрiйовичу Ющенку, Верховнiй Радi. Подумати тiльки, змiст газових угод став вiдомим тiльки по каналах зовнiшньої розвiдки.

Цi газовi угоди були її помстою Президенту Вiктору Ющенку (я, Ю. Т. — найголовнiша в Українi, що хочу, те й роблю), Фiрташу, донецьким олiгархам з їхнім енергозатратним бiзнесом i страх перед покаранням за корупцiю в Росiї. Юлинi партнери по росiйському бiзнесу сидiли в росiйських тюрмах.

Проаналiзуйте не слова, а постанови, дiї Ю. Т., i ви зрозумiєте, що, заявляючи про любов до України, вона просто манiпулювала нами, а дiї її були антиукраїнськими i в газових, i в гуманiтарних та iнших питаннях.

А БЮТ в основнiй масi — це днiпропетровський олiгархiчний клан, iнтелiгенцiя, заплямована спiвпрацею з КДБ, старшi офiцери КДБ на чолi з генералом КДБ Кожем’якiним, тi, хто змiг заплатити великi суми за прохiднi мiсця в депутатських списках БЮТ, i зовсiм малий прошарок українських патрiотiв.

Сьогоднi Захiд прославляє i захищає Ю. Тимошенко. Але в 30 р. XX столiття той же Захiд прославляв i Сталiна. Нам нав’язують культ особи Ю. Т. Якщо Юлю не викуплять iз в’язницi зрадою будь–яких нацiональних iнтересiв України, то вже й дочка Ю. Т., Женя готова сiсти нам на шию. Який український патрiотизм чи професiоналiзм можна виявити в цiєї любительки середземноморських барiв? У неї одна мета — захистити сiмейний бiзнес, багатомiльйонний капiтал сiм’ї Тимошенкiв. А для цього треба стати або недоторканною, тобто депутатом БЮТ у Верховнiй Радi, або «опозицiонеркою» — очолити будь–яку громадську органiзацiю.

Не так уже все й погано для Юлiї Тимошенко: камера–люкс 37 кв. м зi зручностями тризiркового готелю, свiй лiкар, своя медсестра, свiй перукар, свiй масажист, свiй одяг, свiй рацiон, на вимогу — будь–який дiагностичний центр, професура, вже й професiоналiзм канадських лiкарiв хочеться перевiрити...

Закон не один для всiх. І якщо когось у тюрмах убивають, катують, не лiкують через брак фiнансування за мiжнародним медпротоколом вiд туберкульозу, СНІДу, гепатитiв, хронiосепсиса, цукрового дiабету тощо, тримають у переповнених камерах разом з iнфекцiйними хворими, коли б’ють українських патрiотiв i ув’язнюють на рiзнi термiни за знесення чи спробу демонтажу пам’ятникiв катам українського народу, хоч є президентський указ про знесення таких пам’ятникiв i катами їх визнали українські та мiжнародні суди, то це нiкого з депутатiв не хвилює.

Скiльки сьогоднi знедолених, голодних, бездомних — тi самi дитбудинкiвцi та iнтернатськi дiти, якi пiсля гiркого дитинства стають безробiтними i бездомними, скiльком талановитим дiтям iз бiдних сiмей закрито шлях до вищої освiти. У кожнiй газетi, щодня на ТБ — прохання про матерiальну допомогу для хворих дiтей.

А скiльки «оптимiзовано» (закрито) українських шкiл, лiкарень, музеїв, бiблiотек, будинкiв культури, творчих колективiв, книгарень. А який страшний дефiцит мiсць у дитячих садочках, i пiд цю бiду масово перепрофiлюють українськi дитсадки у росiйськi на споконвiчно українських україномовних землях. Вiдбувається насильницька русифiкацiя в сувереннiй Українi з державною українською мовою. В Українi ж живе 75 вiдсоткiв етнiчних українцiв, а рiдною українську мову, за даними перепису 2002 р., назвали 75,3 вiдсотка наших спiввiтчизникiв. Росiян в Українi 16,64 вiдсотка, але Партiя регiонiв, Президент Янукович, мiнiстр освiти i молодi Табачник проводять тотальну русифiкацiю.

Це також результат газових угод Тимошенко, в нас найвища цiна у свiтi за газ i найдешевша — за його транзит.

Можливо, ухвала українського суду про перевищення повноважень екс–Прем’єрки при пiдписаннi газових угод дасть можливiсть розiрвати кабальну угоду, за якою ми вже сьогоднi мали б платити по 560—580 доларiв за 1000 куб. м...

Скоро вибори. Будьмо ж пильними. Ми вже знаємо цiну ПР, БЮТ.

Я впевнена, що прийде час i за етноцид українського народу судитимуть i Табачника, i Колеснiченка, i Бондаренко. Зникнуть iз нашої землi кривавi комунiстичнi прапори з пентаграмами, якi провокують насилля, кровопролиття, пожежi. Гноблення всього українського досягло такого ступеня, що Україна на межi нацiонально–визвольної вiйни. Д. Табачник уже, мабуть, готується до переїзду в Ізраїль, щоб нищити й iврит заради «єдiного русского пространства в мiрє», тим бiльше що вихiдцiв iз Росiї там також приблизно 16—17 вiдсоткiв. Бо ненавидить цей українофоб i людиноненависник й iсторичну батькiвщину Ізраїль, i Україну, яка його виростила.

Вiрю, що прийде скоро щастя на українську землю, бо згинуть нашi вороженьки, як роса на сонцi: хто виїде з України, хто вiдiйде вiд полiтики i влади...

Людмила МИХАЙЛЮК,
лiкар, пенсiонерка

  • Аби жолуді, а до дуба — байдуже...

    Чисельність населення у будь-якій країні є фактором, що безпосередньо впливає на подальший розвиток суспільства — уповільнює чи прискорює його, а також вважається базисом економічного, соціального, політичного, культурного, духовного та інтелектуального розвитку держави. >>

  • Яйце, прапор і безсмертна душа

    На перший погляд, це несумісні речі, проте вони є різними формами матерії та енергії, перетворені фізикою і біофізикою. Багато тисячоліть людина пізнавала Світ — від плескатої Землі до нейтрона й пульсара; пристосовувалася до природи, накопичувала досвід використання природних явищ на свою користь. Незрозумілі явища приписували «галузевим» богам; творилися міфи, з яких формувалася релігія. >>

  • Історія повторюється і вчить

    Події, які відбуваються у сучасному світі, вимагають від нас, українців, бути особливо пильними. Озвіріла влада Москви йде на все, щоб порушити встановлений мир і порядок у світі, одурманити населення Росії, виправдати свою агресивну політику щодо своїх сусідів. Особливу роль у цій справі відіграє Московська церква як підрозділ ФСБ. >>

  • Прийми, загарбнику, нашi дари...

    Проблеми, притаманні нашому життю, не зникли після виборів до Верховної Ради, а лише загострилися та ще й довели, що виборець не мудріший за дурного карася. Подивімося на партії, які прийшли в парламент. >>

  • Фальшива назва держави

    Після Полтавської битви 1709 року, зламавши незалежницький спротив волелюбних українців на чолі з Мазепою, московський цар Петро І в 1721 р. проголосив Московію називати Росією, а себе — імператором Російської імперії, хоча Залісся (тобто Московія) ніякого відношення до Київської Руси-України не мало, її історичне минуле — в Золотій Орді. >>