Фас на уряд!

Фас на уряд!

Урядовців, які зібралися вчора на засідання Кабміну, голосно обгавкали. Чергова акція протесту під будівлею на Грушевського, 12, була особливою. Цього разу господарі братів наших менших вимагали зупинити вбивства тварин, що, на їхнє переконання, у рамках підготовки до проведення в державі Євро–2012 стало нормою.

Дарую тобі універ!

Дарую тобі універ!

Розпал сесії у вишах країни добігає завершення, тож студенти можуть трохи розслабитися. Учора молодь відсвяткувала День студента. Щоправда, цього разу не міжнародний день, який припадає на 17 листопада, а День Тетяни, яку вважають однією із захисниць студентства.

Шокуючий антибіотик

Шокуючий антибіотик

В Україні — нова смерть школярки. Цього разу біда прийшла у районний центр Драбів на Черкащині, де позавчора поховали 17–річну Таю Пархоменко. В останню дорогу світловолосу красуню проводжали у весільному вбранні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Літатимемо дешево?

Літатимемо дешево?

Напередодні Євро–2012 на українському ринку з’явиться найбільша бюджетна авіакомпанія Європи Ryanair, яка планує здійснювати регулярні прямі рейси з Франції і Великої Британії до Львова і Донецька, починаючи вже з травня цього року.

Звідки струм у камері?

Звідки струм у камері?

У ніч iз вівторка на середу в столичному СІЗО №13 помер 21–річний заарештований. Першим про це повідомив, посилаючись на власні джерела в Лук’янівському ізоляторі, журналіст Костянтин Усов. При цьому він ствер­джує, що смерть хлопця була насильницькою.

«Терористи» дадуть бій

«Терористи» дадуть бій

Під час чергового судового засідання в Києво–Святошинському суді Київської області прокуратура позавчора продовжила зачитувати обвинувальний вирок «васильківським терористам». Нагадаємо, членам «Патріота України» та Соціал–національної асамблеї Ігореві Мосійчуку, Сергієві Бевзу та Володимиру Шпарі інкримінують екстремістську діяльність та підготовку до теракту.

В яблучко!

В яблучко!

Днями стартувала акція Укркоопспілки та Держспоживстандарту України «З турботою про українське», метою якої є популяризація якісних вітчизняних продуктів, вироблених з української сировини.

Всі статті рубрики