А ми удвох, а ми удвох...

13.12.2011
А ми удвох, а ми удвох...

Ольга Полякова на фестивалі виступала разом з донькою Машею.

У Національному палаці «Україна» водинадцяте відзвучав Міжнародний фестиваль «Мелодія двох сердець» Віталія і Світлани Білоножкiв. За заявленим багато років тому сценарієм, під час концерту одна одну змінювали зіркові родини. Проте інколи й не зовсім зіркові, й далеко не родинні. Несподівано було бачити «фабриканта» Олексія Матіоса з Ангеліною Шалімовою... Чи першого володаря «Х–фактора» Олексія Кузнєцов і Світлану Суркіс. Дочка президента ФФУ, звісно, не могла похизуватися таким вокалом, як її партнер по співу, однак трималася гідно, за що й отримала по закінченнi виступу величезний букет від батька. Ще один несподіваний дует — Антоніна Матвієнко й Арсен Мірзоян, учасники «Голосу країни». Білоножки, правда, всіляко намагалися розкрутити інтригу навколо цих співаків, але ті, хто в курсі, знають, що Арсен має дружину і двох дітлахів.

Чи не «найцікавіший» гість — гонщик, чи то ж а ля ковбой, Олексій Мочанов. Яким вітром його занесло на фестиваль — загадка... Родину Сумських представляла мама Ганна з сім’єю доньки Ольги. Віктор Павлік із сином Олександром «обговорювали» жінок піснею She’s a Lady. Однак якщо в оригіналі Том Джонс підносив прекрасну половину людства, то в українському варіанті її зобразили корисливою й типу з дотепом.

Не втомлювався виступати 10–річний Віталій Білоножко–другий. Спершу вийшов на сцену з дідусем у супроводі гурту дівчат, а потім ще й заспівав хіт Луї Армстронга Let My People Go. Натомість Світлана Білоножко попередила публіку: «Підросте онучка Світланка й ми вийдемо на сцену вчотирьох».

Класику й сучасність поєднали у своєму виступі соліст білоруського гурту «Сябри» Анатолiй Ярмоленко та його онук–репер. Незвичним ліричним образом постала перед глядачами Ольга Полякова разом із донькою. А Тетяна Піскарьова з дочкою й учасницею «Україна має талант» Аллою Кушнір втішили прихильників індійської музики й танців, виконавши безсмертну «Джимі, джимі, ача, ача». Дітей оцінювати важко. Проте деякі, значно менш талановиті, ніж їхні батьки, виглядали дивакувато, ще й «грішили» невивченим текстом. У такі хвилини фестиваль перетворювався на вечір самодіяльності. Тож такі юні співаки губилися на тлi талантів, як ось доньки композитора Олександра Злотника Софії. Дівчина вже має досвід виступів, і це відчувалося на сцені. Що вже говорити про сестер Вікторію й Анастасію Петрик. Дівчата, незважаючи на свій вік, дають фору старшим колегам по сцені, і не тільки українським.

Дарина ФІАЛКО