РАХУНКОВА ПАЛАТА

21.10.2011

40 млн. доларів

нададуть Сполучені Штати Америки Лівії на ліквідацію наявних у країні запасів озброєнь, передає ІТАР–ТАКС.

 

27 млн. тонн

зерна урожаю 2011 року планує експортувати в цьому році Україна, повідомив очільник Міністерства аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.

 

1 млн. українців

щороку затримують, піддають арешту або відправляють у місця позбавлення волі, свідчить моніторинг, проведений уповноваженим iз прав людини Ніною Карпачовою.

 

276 тис. віз

видала українцям Польща у I півріччі цього року, що на 25 відсотків більше, ніж за аналогічний період минулого року, інформує міністерство закордонних справ сусідньої країни.

 

100 тис. школярів

Київщини безкоштовно відвідали цьогоріч «Парк «Київська Русь» у рамках благодійної акції на честь Кирила та Мефодія, повідомляє прес–служба парку.

 

58 тис. людей

у світі в 2011 році назавжди відмовилися від свого справжнього імені, повідомляє Бi–Бi–Сi.

 

260 українців

за кордоном скористалися Конвенцією про стягнення аліментів iз моменту набуття її чинності для України 19 жовтня 2006 року, повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович.

 

14% українців

могли б підтримати ініціативу страчувати державних чиновників за хабарі в особливо великих розмірах, дослідив Інститут Горшеніна.

 

10–12% наших співвітчизників

не реєструють шлюбні стосунки, а кожна п’ята дитина народжується поза шлюбом, повідомила заступник директора Департаменту з цивільного стану громадян Ірина Пасічник.

 

11 пунктів

пропуску вже незабаром відкриються на українсько–російському кордоні, інформує Федеральне агентство з облаштування держкордону Російської Федерації (Роскордон).

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>