Міністр не став на коліна...

Міністр не став на коліна...

Міжнародні спостерігачі рекомендують українській владі створити не залежний від МВС i прокуратури орган, який розслідуватиме скарги на співробітників міліції. У доповіді міжнародної правозахисної організації Amnesty International під назвою «При відсутності складу злочину: ціна безкарності працівників правоохоронних органів в Україні», оприлюдненій позавчора, також є заклик до влади негайно вжити заходів проти повальної злочинності в лавах міліції.

Тонна «травки» в ангарі

Тонна «травки» в ангарі

Нещодавно в Пологівському районі області працівники СБУ припинили діяльність наркоділків, які виготовляли і збували наркотичний засіб — канабіс. Як повідомляє прес–центр СБУ, за оперативною інформацією стало відомо, що впродовж кількох років на території приватних господарств у віддалених селах і хуторах регіону зловмисники культивували елітну коноплю, насіння для якої знаходили і замовляли за кордоном за допомогою мережі iнтернет.

«Мамі жодного слова!»

«Мамі жодного слова!»

Заяву до міліції про сексуальне насильство в родині днями написала сама потерпіла — 15–рiчна місцева школярка. За її словами, вперше такої наруги з боку 38–річного вітчима вона зазнала ще тоді, коли їй виповнилося 13 років. При цьому погрози хтивого негідника утримали її від розповіді про все матері. Тож, переконавшись у тому, що падчерка тримає язик за зубами, педофіл через кілька місяців повторив жахливий «сеанс» статевого виховання. Пізніше відкрити ту страшну «таємницю» потерпіла також не наважувалася, бо тепер уже вважала винною у власних бідах і... себе.

Паспорти — на смітник

Паспорти — на смітник

Надто довірливі, як для планування закордонних поїздок, мешканці Івано–Франківської та Львівської областей спокусилися на привабливий тариф, запропонований 23–річним приватним підприємцем із міста Долина. 250 євро завдатку за оформлення в’їзних документів до країн Шенгенської зони та пошук пристойного там заробітку нерозбірливим громадянам видалися цілком прийнятною сумою. Та знали б вони, що респектабельний «роботодавець», отримавши валюту, просто викидав їхні закордонні паспорти на смітник.

Всі статті рубрики