Помилка тіла

14.10.2011
Помилка тіла

Дітей, як і грошей, забагато не буває. У цьому переконана зірка колись надзвичайно популярного американського телесеріалу «Беверлі Хіллз 90210» Торі Спеллінг. Щойно народивши третє маля, актриса зізналася, що дуже хоче «продовжити». Цілком поділяє мрію про багатодітну родину і її чоловік, колега по акторському цеху Дін Макдермотт.

Під час третьої вагітності Торі вирішила не дізнаватися про стать дитини — мовляв, хай буде сюрприз. При цьому 38річна знаменитість чомусь була переконана, що носить під серцем хлопчика — мовляв, «тіло підказало». Тож народження донечки виявилося для неї несподіванкою. Дівчинка, яку назвали Хетті Маргарет, з’явилася на світ уранці 10 жовтня, а вже наступного дня Спеллінги самі повідомили про це всьому світу, виклавши фото новонародженої (точніше, її рожевих п’яточок) в інтернеті.

Торі зізнавалася, що ця вагітність далася їй найважче — на початку був сильний токсикоз, потім — набряки та погане самопочуття. На додачу до всього в червні вагітна актриса разом зі старшими дітьми потрапила в автокатастрофу, коли намагалася втекти від переслідувань папараці. На щастя, в ДТП ніхто не постраждав — обійшлося пом’ятим авто та кількома синцями.