Поступись водомету!

Поступись водомету!

Минулої суботи на столичному бульварі Лесі Українки кияни могли побачити новеньку міліцейську спецтехніку — потужні вантажівки, обладнані водометами. Окремі свідки навіть сфотографували автомобілі та виклали фото з коментарями на власних сторінках у «Живому журналі».

Декриміналізують чи засудять?

Декриміналізують чи засудять?

Минулого четверга під вечір Верховна Рада таки прийняла у першому читанні президентський законопроект про декриміналізацію окремих статей Кримінального кодексу. За відповідне рішення проголосували 278 депутатів. Законопроект передбачає декриміналізацію лише господарських злочинів, тоді як спроби опозиції вивести з–під кримінальної відповідальності ще й злочини, що підпадають під дію 364 і 365 статей КК (за якими судять екс–Прем’єра Юлію Тимошенко та екс–голову МВС Юрія Луценка), зазнали фіаско.

«Я був мокрий від крові»

«Я був мокрий від крові»

Судові засідання у справі екс–глави МВС Юрія Луценка останнім часом тривають щодня (після засідань у п’ятницю та понеділок справу продовжать слухати сьогодні). У процесі досі триває стадія допиту свідків, які один за одним відмовляються від своїх свідчень під час досудового слідства та виправдовують підсудного, заперечуючи вчинення ним злочину при прийомі на роботу в МВС водієм міністра Леоніда Приступлюка та наданні йому квартири. Також свідки ще й почали наводити суду вражаючi подробиці свого допиту слідчими прокуратури.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики