Аби сайт не назвали «Арбузов»...

Аби сайт не назвали «Арбузов»...

«Кожен iз нас має «свій» невеличкий «обмінник», у якому можна швидко і без зайвих документів «скинути» чи купити валюту: клієнти платять то гривнями, то євро. А потрапляти в базу даних ніхто не хоче. Хоча й розуміємо, що, радше за все, жодного обліку клієнтів «обмінників» ніхто не веде», — сказав підприємець Ігор В.

Президент — людина, і ніщо Людине йому не чуже?

Президент — людина, і ніщо Людине йому не чуже?

9 жовтня, на честь дня народження дружини Президента України Людмили Янукович, у Донецькому оперному танцювали всі зірки. Пані Людмила в останні роки незмінно патронує Міжнародний фестиваль «Зірки світового балету», але вперше художній керівник Донецької опери і давній товариш родини Януковичів Вадим Писарєв «підгадав» гала–концерт «Зірок» під її іменини. «Ми спеціально для неї підготували номер — танець глухонімої танцівниці з Китаю Тянь Чжан Чао. Дівчина не чує музики, але вона дуже талановита людина. Це справжнє диво! У суботу, коли вона (танцівниця) виступала, — плакав увесь зал», — розповів газеті «Сєгодня» пан Писарєв.

Янукович візьметься за годинникову стрілку?

Янукович візьметься за годинникову стрілку?

Ще одну «чолобитну» до Києва надсилають невдоволені «годинниковою реформою» мешканці заходу України. Учора вранці звернення до Верховної Ради з проханням скасувати постанову про зміну порядку обчислення часу на території України ухвалили депутати Закарпатської облради. Вони нагадали, що Закарпаття, як загалом 90 відсотків території країни, розташоване в другому часовому поясі, а запроваджений парламентом «літній» час переводить усіх нас у третій пояс. Для області, яка багато століть жила за середньоєвропейським часом, перехід на московський час і географічно, й економічно є невиправданим, наполягають закарпатці. Завдяки рішенню ВР від 20 вересня «світлий час доби в нашому регіоні у зимовий період наступатиме близько десятої години ранку», — йдеться у зверненні депутатів Закарпатської облради.

Змерзли? Звикайте!

Змерзли? Звикайте!

В останні дні жовтень продемонстрував, що від нього вже не варто чекати «бабиного літа» — країну тероризували зливи і шквальний вітер. Причиною різкого погіршення погоди, стверджують в Укргідрометцентрі, є холодний атмосферний фронт iз хвилями атлантичного циклону. «Найближчим часом утримається прохолодна погода. Упродовж тижня територією країни проходитимуть невеликі та помірні дощі — щодня різними регіонами. Прогнозуються також заморозки: у вiвторок–середу їх очікуємо в центральній частині України, 14—15 жовтня — на всій території. На півночі стовпчики термометра показуватимуть від 4 до 10 градусів тепла, у Криму — на кілька градусів тепліше. Наприкінці тижня на Півночі й у Карпатах пролітатимуть незначні опади у вигляді снігу», — повідомила «УМ» начальник відділу метеорологічних прогнозів «Укргідрометцентру» Людмила Савченко.

Вийти заміж за «веломана»

Вийти заміж за «веломана»

Хтось тринькає купу грошей, аби вiдгуляти весiлля на «яких–небудь» островах чи в екзотичній країні, а ось Настя Свиридова і Костя Сергієнко з Запоріжжя в’їхали в сімейне життя на велосипедах. Адже молодята познайомилися, коли Настя прийшла купувати велосипед у магазин, де працює Костя. Відтоді — завше разом щось вигадують, вони члени запорізького клубу «Велотурист».

Полум’яне кохання

Полум’яне кохання

У місті Дубно чоловік намагався вкоротити собі віку незвичним способом. 27–річний мешканець міста здійснив акт самоспалення просто посеред вулиці — облився бензином і підпалив себе. Як розповіли «УМ» у прес–службі облуправління МНС, постраждалого спершу відправили в місцеву лікарню, звідки переправили до Рівненської обласної клінічної лікарні.

Навпростець, по пішоходах

Навпростець, по пішоходах

ДТП iз тяжкими наслідками сталася недільного ранку о 9.30 на Чоколівському бульварі в Києві. За попередніми даними Державтоінспекції України, автобус MERCEDES BENZ DRAGMOLLER («Неоплан») з досі невстановлених причин виїхав на тротуар, наїхав на двох пішоходів, а потім «узяв на таран» п’ять транспортних засобів — дві легкові автівки і три «маршрутки» «Богдан», що зупинилися перед перехрестям у попутному напрямку. Зупинитися «Неоплан» зміг тільки після удару об парапет підземного пішохідного переходу.

Для тих, хто вижив

Для тих, хто вижив

Три місяці тому в селі Біле Дубровицького району сталася страшна трагедія: унаслідок пожежі загинуло 16 пацієнтів районного територіального центру соціального обслуговування інвалідів та літніх людей, більшість iз цих людей не могли самостійно пересуватися, тому й стали легкою здобиччю вогню.

Всі статті рубрики