Її спроба №4

05.10.2011
Її спроба №4

Такі кралі, як британська модель і актриса Елізабет Герлі, довго без пари не залишаються, навіть якщо їм уже за 40. Із попереднім чоловіком зірка «Остіна Пауерса» офіційно розлучилася лише 15 червня, а днями знову заручилася — з австралійською зіркою крикету Шейном Уорном. За даними газети «Дейлі мейл», минулого тижня 42–річний спортсмен запросив кохану в ресторан, став на одне коліно і привселюдно попросив стати його дружиною. Тепер Ліз задоволено демонструє обручку з розкішним сапфіром.

Свого часу Герлі засиділася у дівках — актор Х’ю Грант, з яким вони прожили 13 років, зовсім не прагнув стати з Ліз на шлюбний рушник. Тому коли актриса покинула інфантильного бойфренда і вийшла на полювання за достойнішими кандидатами в чоловіки, то вже точно знала: кого вхопить — одразу під вінець.

Американський бізнесмен Стів Бінг наміри мисливиці розкусив — не допомогло навіть те, що Ліз народила від нього сина. Довести батьківство Бінга їй вдалося лише за допомогою ДНК–тесту, та про шлюб годі було і мріяти. Наступний коханець, індійський мільярдер Арун Найяр, на гачок упіймався, але «підсікати» його довелося довго: парочка одружилася у 2007–му після п’яти років «квітково–букетного» періоду.

Тож, коли в її сіті попався Шейн Уорн, Герлі часу не гаяла й одразу притисла його до стіни: або весілля, або... без варіантів.

Після одруження пара планує переїхати в Австралію.