«Безрукий» Костусєв

«Безрукий» Костусєв

Щонайменше два місяці перебуватимуть під вартою заступник мера Одеси Микола Ільченко та директор КП «Узбережжя» Олег Кухтей. Обидва були затримані ще минулого четверга працівниками Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС та Генпрокуратури разом із третім фігурантом — депутатом Одеської міськради Олегом Гоцуляком. Уже цієї суботи всю трійцю поставили перед Фемідою, яка обрала затриманим міру запобіжного заходу. Згідно з рішенням Печерського райсуду столиці, Ільченко та Кухтей перебуватимуть у СІЗО на час досудового слідства, натомість Гоцуляк — на підписці про невиїзд. На думку адвоката затриманих Вадима Динника, таке рішення щодо депутата суд ухвалив, оскільки Гоцуляк не є посадовцем.

Домашній «фашист»

Домашній «фашист»

Молода симпатична жінка звернулася до Бориспільського міськвідділу міліції у розпачі. Вислухавши її, правоохоронці зніяковіли, хоча за час служби вони бачили чимало. За словами жінки, проблеми в її родині почалися рік тому, після заборони грального бізнесу. Її чоловік, успішний бізнесмен, розпродав ігрові автомати. Але оскільки він не звик нi в чому собі відмовляти, то зароблені дружиною гроші (у неї був власний бізнес) забирав і складав до сейфа. На прохання жінки дати гроші на закупівлю товару вона отримувала відмови в грубій формі. Мовляв, немає жодної копійки.

Вийшов, побачив, зґвалтував...

Вийшов, побачив, зґвалтував...

Черговий злочин на сексуальному підґрунті скоєно у Мелітополі, повідомляє запорізька обласна міліція. Зателефонувавши до міськвідділу міліції у Мелітополі, жінка повідомила, що невідомий чоловік забрав її дев’ятирічну доньку. До пошуків було підключено не лише особовий склад міліції, а й військовослужбовців внутрішніх військ, міліцію Придніпровської залізниці тощо.

«Травка» для милого

«Травка» для милого

Наскільки любов сліпа, нині, перебуваючи під вартою до завершення слідчих дій, має час усвідомити 26–річна мешканка Закарпатської області. Вона приїхала на коротке побачення до знайомого за листуванням, котрий відбуває покарання в Коломийській чоловічій виправній колонії №41, розташованій у селі Товмачик. Аби сподобатися кавалерові з першого погляду, закохана жінка приготувала гостинці, дуже дефіцитні за колючим дротом. Проте оцінити жертовність своєї нової пасії засуджений не встиг — ретельно сховану серед продуктів харчування марихуану швидко виявили досвідчені оперативники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Всі статті рубрики