Скромніше, «міс»!

09.09.2011
Скромніше, «міс»!

За це фото зняли з конкурсу Рафаеллу Модуньйо.

Італія — країна з давніми католицькими традиціями. І хоча такий захід, як конкурс краси зразка ХХІ ст., складно назвати пристойним з точки зору церкви, організатори змагання «Міс Італія» намагаються витримувати баланс між сучасністю й консерватизмом. Тому дискваліфікували одразу трьох фіналісток цьогорічного конкурсу. 22–річна Аліса Беллотто, 23–річна Рафаелла Модуньйо та 26–річна Тіциана П’єрджіанні провинилися тим, що працювали моделями й погоджувалися на «занадто відверті» фотозйомки, з точки зору журі. Хоча насправді під це визначення підпадає хіба Тіциана, яка справді позувала фотографам топлес.

«Мене зняли з конкурсу за знімки, на яких я в нічній сорочці та джинсових шортах і туфлях на високих підборах (на цьому фото дівчина сидить, розчепіривши ноги. — Ред.). Але, як на мене, фотографії зроблені зі смаком. Я модель, це моя робота!» — поскаржилася газеті «Дейлі мейл» Аліса Беллотто. Проте на суддів Аліса не надто ображається, адже, за її словами, після цього скандалу на неї посипалися пропозиції роботи.

Рафаелла Модуньйо, яка позувала у спідній білизні, узагалі розмов із журналістами уникає, але її рідні запевняють, що дівчина дуже засмучена. Натомість представники орг­комітету конкурсу наголошують, що в правилах чітко записано: учасниці «Міс Італія» не мають права позувати оголеними або «в провокаційних позах». Випадки зняття дівчат із конкурсу траплялися й раніше, але одразу трьох фіналісток дискваліфікували вперше.