Автоматники в «Епіцентрі»

Автоматники в «Епіцентрі»

Люди в масках увірвалися в будівлю київського «Епіцентру», що по вулиці Братиславській, вчора о 9–й ранку. Зламавши і заблокувавши двері, нападники побили охоронців, після чого провели обшук і вилучили документацію. Весь цей час 120 осіб колективу були заблоковані, адже «маски» зачинили всі входи та виходи.

Прикрити годувальне корито

Прикрити годувальне корито

Позавчора на засіданні комітету економічних реформ під головуванням Президента Януковича перший заступник глави АП Ірина Акімова запропонувала нарешті позбавити консорціум ЄДАПС монополії на ринку виготовлення голограм для бланків суворої звітності, повідомляє сайт «Оглядач». «Треба ухвалити рішення і припинити годувати ЄДАПС. Ми здатні виготовляти захищені бланки на державних потужностях», — цитує першого заступника адміністрації Президента iнтернет–видання.

Майстри мистецтв — майстрам полів. Футбольних

Майстри мистецтв — майстрам полів. Футбольних

«У січні ми почнемо репетиції балету, щоб презентувати його до початку Євро–2012», — каже Вадим Писарєв, уславлений художній керівник Донецького театру опери та балету ім.С олов’яненка. Він же є й режисером цього незвичного проекту — балету про футбольний клуб. «Такий проект справді унікальний, ним можна пишатися! Сьогодні ні в «Барселони», ні в «Манчестер Юнайтед» такого немає», — цитує керівника Донецької опери офіційний сайт ФК «Шахтар».

З левом поки не спатиму

З левом поки не спатиму

Вдало закінчився вчора експеримент художника–анімаліста із міста Василівка Запорізької області 40–річного Олександра Пилишенка. Нагадаємо, він прожив у клітці з левицею на ім’я Катя 35 днів. Через тиждень після початку експерименту Катя народила двох левеняток — Августу та Августа. «Дівчинку» мають відвезти до цирку, а «хлопчика» сім’я Олександра хоче забрати до себе в дім і виховати як компанійського та доброзичливого «Мауглі навпаки».

За кермо — без паранджi

За кермо — без паранджi

Феміда відмовила трьом мешканкам Судака, мусульманкам Фадьме Муслімовій, Зілесі Кадировій і Аліні Кадировій, у задоволенні їхнього позову з вимогою дозволити фотографуватися на права у традиційному для їх­ньої релігії головному уборі — хіджабі. Судді окружного адмiнiстративного суду Криму стверджують: для фотографії на паспорт чи посвідчення водія знімати убори необхідно всім, незважаючи на релігійні переконання. Перед тим обурені жінки подавали скарги до Управління державної автоінспекції Криму, але там теж одноголосно підтримали позицію феодосійського Міжрайонного реєстраційно–екзаменаційного відділу.

Обшук за «спасибi»

Обшук за «спасибi»

Візит співробітників Управління боротьби з організованою злочинністю до офісів компанії Prostoprint, яка займається розміщенням зображень на товарах, власник компанії Денис Олєйніков уже назвав «спланованою провокацією». За його словами, позавчора ввечерi «маски–шоу» поклали усіх співробітників обличчям на пiдлогу, заборонивши будь–який зв’язок із зовнішнім світом. Телефони компанії не відповідали навiть учора. Олєйніков також не виключив, що візит міліціонерів пов’язаний iз появою у магазинах фірми футболок із написом «Спасибо жителям Донбаса за президента пи...са».

Всі статті рубрики