З пологового — на подіум

02.09.2011
З пологового — на подіум

Анна Фрімантл: мама і модель.

У сучасному світі жінки після народ­ження дитини дедалі частіше відмовляються довго лишатися з нею вдома, а натомість надають перевагу кар’єрі. Нічого доброго в цьому немає — страждає й дитина, якій у перші місяці життя бракує материнського тепла, і мати, що втрачає можливість спостерігати за найцікавішим періодом у житті свого малюка. Однак потреба заробляти бере гору. Навіть якщо ти модель, якій для роботи потрібна ідеальна фігура.

Два роки тому німецька супермодель Хайді Клум вразила публіку, вийшовши на подіум у рамках показу колекції жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» уже через місяць після народження своєї четвертої (!) дитини. Британка Анна Фрімантл вирішила цей рекорд побити. Дітей у 32–річної манекенниці, фешн–консультанта і продюсера поки що тільки двоє. Зате до роботи Анна повернулася вже через дев’ять днів після других пологів!

«Я не думаю, що жінка має замислюватися над тим, що обрати — материнство чи кар’єру, — каже Фрімантл. — Я, звісно, дуже люблю дітей, але думаю, що неймовірно нудьгуватиму без роботи».

Трудоголічна Анна залишалася «в строю» фактично до самого народження маляти, а через дев’ять днів після вже виглядала, як огірочок. Секрет модель пояснює просто: «Моє тіло легко відновлюється завдяки добрій генетиці й еластичній шкірі. Ну і, звісно, я ретельно за ним доглядаю: мажуся біомаслами, щоб не було розтяжок, займаюся спортом, ставлюся до життя з оптимізмом. Повірте, якщо так жити, на подіум можна виходити вже в день пологів!» — переконує білявка. Хоча, мабуть, бездумно її наслідувати все ж не варто.