Коматозний стан пенсійної «революції»

Коматозний стан пенсійної «революції»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із 1 вересня цього року мала б набрати чинності горезвісна пенсійна реформа. Але цей закон ще досі не підписаний спікером парламенту, а відтак і Президентом України. Усі пам’ятають, з якою гарячковістю, посеред ночі, ухвалювався цей сумнівний закон ще на початку липня. Президент України підганяв народних обранців, уряд України наполягав на якнайхутчішому ухваленню так званої пенсійної реформи, віце–прем’єр–міністр Тігіпко заявляв, що піде у відставку, якщо парламент не проголосує до кінця липня за цю реформу.

Зараз точиться багато розмов про те, чому досі не завізовано цей документ. Провладні депутати заявляють, що пан Литвин не підписав закон з тієї причини, що в парламенті зареєстровано постанову від депутатів–опозиціонерів щодо скасування рішення Верховної Ради про прийняття в цілому цього закону, оскільки значна частина народних обранців не проголосувала особисто за його прийняття. Таке пояснення виглядає смiшно, бо ні для кого не є секретом, що майже всі рішення парламенту не голосуються особисто депутатами, а «кнопкодавами» за помахом відомого диригента. І в такому разі треба було б скасовувати майже всі голосування в парламенті.

Очевидно, що саме на Банковій вирішили пригальмувати запровадження так званої пенсійної реформи або й узагалі її провалити. Головна причина — це стрімке зниження рейтингів Януковича та Партії регіонів, якщо новий пенсійний закон буде підписаний Президентом України. Зараз дуже важливо, аби нинішня влада зрозуміла: запровадження так званої пенсійної реформи у тому вигляді, у якому вона була проголосована в парламенті, призведе до повної катастрофи пенсійної системи України.

Всі статті рубрики