Наливай і заспівай

18.08.2011

Починаючи із сьогоднішнього дня, пісні австралійської рок–групи AC/DC можна не лише слухати, а й... пити, і від того п’яніти. Саме в четвер у магазини Австралії надійшло вино, назване на честь композицій сіднейських хард–рокерів. Відповідну угоду уклали AC/DC та виноробна компанія Warburn Estate.

Як повідомляє австралійська газета «Геральд сан», до колекції вин імені AC/DC входять такі найменування: Back In Black («Назад у чорне» — шираз урожаю 2010 року; червоне сухе), You Shook Me All Night Long («Ти дивувала мене всю ніч» — мускат 2011 року; біле солодке), Highway To Hell («Автострада до пекла» — каберне совіньйон 2008–го; червоне сухе) та Hells Bells («Пекельні дзвони» — совіньйон блан 2010 року; біле сухе).

Етикетки для рок–н–рольних пляшок виконані в червоно–чорних та червоно–білих кольорах і прикрашені зображеннями членів групи, зробленими під час концертів.

«Ми не сумніваємося, що численні фанати AC/DC — культової групи в нашій країні — з радістю купуватимуть вино, присвячене вітчизняним рок–ідолам», — вважає речник виноробної компанії.

AC/DC стали не першими музикантами, на честь яких названо вино. Так, 2009 року фірма Wines That Rock випустила напої імені гуртів «Роллінг стоунз» та «Пінк флойд».

 

А ТИМ ЧАСОМ...

62–річний Оззі Озборн повернувся до групи «Блек саббат». Починаючи з цього тижня, легендарний британський колектив репетирує і готується до майбутнього концертного туру.

За 42 роки свого існування «Блек саббат» пережив чимало кадрових змін. І ось тепер група об’єднує всіх чотирьох учасників оригінального складу: гітариста Тоні Айоммі, басиста Гізера Батлера, ударника Білла Уорда і вокаліста Озборна.