Її маленьке грецьке весілля

18.08.2011
Її маленьке грецьке весілля

Зірці комедій «Король вечірок» та «Американський пиріг» Тарі Рейд раніше не надто щастило в коханні. Двічі вона була заручена, але обидва рази ледве не перед самим весіллям залишалася самотньою: 2001 року розійшлася з телеведучим Карсоном Дейлі, а торік побила глеки з бізнесменом Майклом Екстманном. Не дивно, що коли на горизонті зазвучав черговий марш Мендельсона, 35–річна білявка вирішила «дмухати на воду» й нікому про свої заручини не розповіла. Тобто розповіла, але всього лише за кілька годин до того, як стала на весільний рушничок. Щойно фанати, побачивши у «Твіттері» зірки запис «Я заручена!», почали її вітати, як Тара оновила статус на «Я вийшла заміж! Мені подобається бути дружиною!»

Зі своїм першим офіційним чоловіком Заком Кехайовим Рейд познайомилася рік тому в Сен–Тропе, а ще через кілька місяців пара почала зустрічатися. Цей роман актриса тримала в такому секреті, що після несподіваного весілля преса навіть припустила її одруження зовсім з іншим чоловіком — Майклом Лілелундом. Проте Тара виправила помилку, виставивши в інтернеті фотографії зі скромної шлюбної церемонії, що відбувалася на грецькому острові Санторіні. Наречені були в усьому білому, але простому: молода — у звичайній бавовняній спідниці, майці і в’єтнамках, її коханий — у простих штанях і трикотажній сорочці.

До речі, незадовго до весілля Тара завершила зніматися у черговому сиквелі «Американського пирога». Четверта серія фільму, яка офіційно називається «Американське возз’єднання», має вийти в прокат наступного року.