Мемуари з шиком. Героїновим

02.08.2011
Мемуари з шиком. Героїновим

Добившись усіх можливих висот у модельному бізнесі, найдорожча британська манекенниця Кейт Мосс вирішила спробувати себе в красному письменстві. А заодно й поділитися своїм досвідом із мільйонами дівчат, які мріють стати її послідовницями. Як повідомляє газета «Сан», Кейт планує видати автобіографічну книжку, в якій розповість про секрети свого успіху й подробиці кар’єрного зростання, а також про свої численні романи, стосунки з дочкою тощо.

На написання мемуарів Мосс надихнув чоловік, гітарист гурту The Kills Джеймі Хінс. Виявляється, Джеймі — великий любитель почитати й навіть трохи письменник: пише п’єси і коротенькі оповідання. Чи почала вже 37–річна топ–модель писати і як швидко планує завершити роботу, наразі невідомо. Зараз вони з Хінсом перебувають в Австралії, де The Kills виступає з концертами, а Кейт просто відпочиває.

Нагадаємо, в модельний бізнес Мосс прийшла у 14 років, коли її, худюще й на перший погляд нічим не видатне дівчисько, в аеропорту Нью–Йорка помітила скаутер модельної агенції. Уже через два роки фото дівчини прикрасило обкладинку журналу Face, а потім її запросили рекламувати джинси «Кельвін Кляйн», і кар’єра британки стрімко злетіла вгору. Тепер Кейт Мосс, яка запровадила моду на андрогінний типаж і цілий тренд «героїнового шику» (сама модель не проти побавитися кокаїном), вважають однією з найбільш впливових постатей в історії модельного бізнесу. Окрім основної професії, вона також пробує себе в ролі дизайнера, і досить успішно: колекції одягу та аксесуарів її дизайну для марки «Топшоп» користуються великою популярністю.