Невдалі спроби номер три

19.07.2011
Невдалі спроби номер три

Дженніфер Лопес і Марк Ентоні завжди здавалися ідеальною парою. Обоє — популярні співаки, обоє латиноамериканці і, головне, одне в одного закохані. Але, на жаль, і ця казка завершується нещасливим кінцем. Після семи років шлюбу подружжя офіційно заявило про намір розлучитися.

«Це рішення далося нам нелегко, але всі суперечності ми змогли залагодити по–дружньому. Для всіх, кого це зачіпає, настали нелегкі часи. І ми будемо дуже вдячні за невтручання в наше особисте життя», — цитує спільну заяву Джей Ло і Марка журнал «Піпл».

41–річна Лопес і 42–річний Ентоні познайомилися ще 1999 року, але тоді їхній зв’язок виявився нетривалим. Дженніфер незабаром зустріла танцівника Кріса Джадда і вийшла за нього заміж (цей шлюб тривав усього дев’ять місяців), а згодом з головою поринула в палкий роман із Беном Аффлеком. Щодо Марка, то він теж на той час знайшов своє щастя — у шлюбі з колишньою «Міс Всесвіт» Даяною Торрес, яка народила йому двох дітей. Утім 2002 року вони розлучилися, щоб через кілька місяців... знову зійтися й одружитися. Проте склеїти розбитий горщик не вдалося: у 2004–му подружжя розійшлося остаточно. Розрив Марка й Даяни було оформлено на початку червня, а вже буквально через тиждень Ентоні побрався з Дженніфер Лопес. До речі, для неї нинішнє розлучення також буде третім — до Кріса Джадда співачка й актриса була одружена з офіціантом Оджані Ноа.

Цікаво, що два роки тому у пресі вже з’являлися чутки про ймовірний розрив Джей Ло і Марка Ентоні. Подейкували, чоловік нібито знову почав зустрічатися з «колишньою» — Даяною Торрес. Проте сама королева краси ці плітки заперечила, а стосунки Лопес і Ентоні, в яких 2008 року народилися близнята, на той час видавалися просто ідеальними.