Франсуа, Франсуа, заплати–но за дитину!

08.07.2011
Франсуа, Франсуа, заплати–но за дитину!

Топ–модель 1990–х Лінда Євангеліста вже давно не ходить по подіуму, і хоча досі знімається в рекламі, заробляє значно менше, ніж у часи розквіту. При цьому вона самотня мама з чотирирічним сином. І от Лінда вирішила, що батькові хлопчика теж не завадило б взяти участь у його вихованні. Якщо не морально, то хоча б матеріально. Як повідомляє журнал «Піпл», 46–річна манекенниця подала позов проти мільярдера Франсуа Анрі Піно, вимагаючи стягнути з нього аліменти. Вона стверджує, що саме Піно, нині одружений із голлівудською зіркою Салмою Хайєк, є батьком малого Огюстена Джеймса. Хоча, коли той народився, Лінда запевняла, що завагітніла від «відомого архітектора із Нью–Йорка».

Згодом Євангеліста змінила позицію і «згадала» про роман із Піно. За законами штату Нью–Йорк, де мешкає довгонога канадка, вона має право вимагати аліменти в розмірі до 17 відсотків доходу мільярдера.

49–річний Франсуа Анрі – виконавчий директор і співвласник компанії PPR, якій належать такі відомі бренди, як «Гуччі», «Ів Сен Лоран», «Баленсіага», «Сержіо Россі» тощо. Щорічний дохід компанії сягає 40 мільярдів, а зарплата самого Піно — 5,4 мільйона. Тож, вигравши справу, Лінда отримуватиме від нього майже мільйон доларів на рік.

Сам Піно коментарів з цього приводу поки що не дає. Утримується від спілкування з пресою і його дружина. Салмі зараз дуже важко, але вона всіляко підтримує чоловіка.До слова, їхня донечка Палома народилася рівно через рік після сина Лінди Євангелісти.