Ім’я, зіпсоване «язиком»

Ім’я, зіпсоване «язиком»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Якщо шукати відмінності між минулим і нинішнім телесезонами, то насамперед впадає в око масова поява на екранах у ролі ведучих керівників каналів. Щоправда, першим іще минулого листопада приклад показав в «Українській мрії» Олександр Богуцький, директор–президент каналу ICTV, він же — головний у телехолдингу Віктора Пінчука. Утім фурору не було. Оскільки соціально–економічний телепроект підтримки малого і середнього бізнесу не вписався у реалії — ухвалення Податкового кодексу. Підприємці та просто глядачі, відслідковуючи у новинах протистояння, не повірили у здійснення української мрії.

Володимир Зеленський, зайнявши керівне крісло на «Інтері», залишився у «Вечірньому кварталі» і захотів ще «співати соло» у програмі «Мільйонер — гаряче крісло» та стати співведучим проекту «Розсміши коміка». «Вован» і команда на екрані практично не змінилися, якщо не зважати на лояльність до нинішньої влади. Гумор від «95–го кварталу» вже став досить традиційним, хоча й користується популярністю у певної частини глядачів.

Проектів, які заслуговують на увагу тих, хто з телевізора намагається отримати інтелектуальну підзарядку, два — «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі та Tkachenko.ua на «1+1».

Кузня ідеологів для «України»

Кузня ідеологів для «України»

Українські телеканали продовжують активно працевлаштовувати росіян. Ведучі політичних ток–шоу Савік Шустер та Євген Кисельов — це лише видимий фасад. Поза телеекраном помітно активізував консультаційну роботу на проросійському «Інтері» політтехнолог Ігор Шувалов, до порад якого дослуховуються не лише голова СБУ Ігор Хорошковський, фактичний власник цієї медіа–групи, а й Сергій Льовочкін — голова президентської адміністрації Віктора Януковича. На СТБ інформаційно–аналітичний департамент нещодавно очолив Михайло Єрмолаєв, який працював на російському каналі Рен–ТВ спочатку головним редактором, потім заступником головного редактора служби інформації.

Всі статті рубрики