День, коли вона народилася

10.06.2011
День, коли вона народилася

У сім’ї голлівудських зірок Пола Беттані та Дженніфер Конеллі радість — вони знову стали батьками. Дженніфер народила донечку ще 31 травня, зовсiм трошки «запізнившись» із подарунком чоловікові до дня народження — 27 травня Пол відзначав 40–річчя. Але одразу розголошувати про поповнення в сім’ї на весь світ подружжя не поспішало. Тільки тепер, переконавшись, що маленька Агнес Ларк здорова й життєрадісна, речниця Дженніфер повідомила цю новину журналістам.

Як з’ясувалося, 40–річна зірка фільмів «Ігри розуму» та «День, коли Земля зупинилася» народжувала вдома. Не у ванні, як це зазвичай відбувається при домашніх пологах в Україні, а в басейні, під контролем лікаря. За словами щасливої мами, вагітність проходила досить легко, якщо не брати до уваги токсикоз на перших місяцях та «надприродну тягу до круасанів із вершковим сиром».

Для Джен це третя дитина. Її першому сину Каю, батьком якого став фотограф Девід Даган, уже 13 років. У 2000–му на зйомках «Ігор розуму» Конеллі познайомилася з Полом Беттані, а в серпні 2003–го в них народився син Стеллан.