Це їй не Планета мавп

Це їй не Планета мавп

Коли непорозуміння із законом виникають у таких скандально відомих знаменитостей, як Ліндсей Лохан чи Періс Хілтон, це давно вже нікого не дивує. А от повідомлення про арешт тихої й сумирної на вигляд Естелли Уоррен шокувало навіть звичну до всього голлівудську тусовку. Ще б пак — спортсменка (в юності займалася синхронним плаванням і навіть була триразовою чемпіонкою Канади та бронзовою призеркою чемпіонату світу серед юніорів), скромниця, красуня — і раптом затримана через непокору поліції й керування автомобілем у нетверезому стані!

Замість трави — в гречку

Замість трави — в гречку

Напередодні фінального матчу Ліги чемпіонів між «Манчестер юнайтед» і «Барселоною», який відбудеться післязавтра на лондонському стадіоні «Уемблі», один із провідних гравців англійського клубу Райан Гіггз опинився в центрі сексуального скандалу. Виявляється, саме він — той футболіст прем’єр–ліги, якого викрили в позашлюбному зв’язку із зіркою реаліті–шоу «Великий брат» Імоджен Томас (до речі, теж, як і Гіггз, валлійкою). Вона місяць тому розповіла газеті «Сан» про роман із гравцем «Ман. юнайтед», не називаючи його імені. Підозри, що йдеться саме про 37–річного Гіггза, у вболівальників зародилися одразу, але футболіст через суд заборонив пресі викривати його особу. А дружину й матір двох своїх дітей запевнив, що все це брехня.

Міряються, в кого вищий

Міряються, в кого вищий

У Душанбе добудували найвищий у світі флагшток. І позавчора навіть почепили на нього прапор Таджикистану розміром 60 на 30 метрів. Але, повідомляє агентство «Азія плюс», це був «технічний» підйом знамена, а офіційне урочисте відкриття відбудеться пізніше. Адже рекордну щоглу і монумент поруч із нею, на якому буде зображено державний герб, споруджують до 20–річчя проголошення незалежності. А це свято таджики відзначатимуть 9 вересня.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мені для щастя треба зовсім небагато: влада над світом і що–небудь поїсти...

Всі статті рубрики