Не зійшлися зростом

17.05.2011
Не зійшлися зростом

У щирість почуттів двометрового українського боксера Володимира Кличка і крихітної (155 см) голлівудської зірочки Хейден Панеттьєрі багато хто не вірив. Як часто буває в таких випадках, недоброзичливці пліткували про «стосунки заради піару», «гру на публіку» й навіть нетрадиційну сексуальну орієнтацію Вови, який нібито попросив Хейден його «прикрити». Але самі закохані на це злослів’я не зважали, а просто насолоджувалися кожною миттю спілкування. На жаль, саме брак таких щасливих миттєвостей зрештою й призвів до розриву — через надмірну зайнятість пара бачилася дедалі рідше. Адже 21–річна Хейден живе в Америці, а на 14 років старший Кличко — в Європі. До речі, саме зараз він подорожує континентом для промоції свого бою з британцем Девідом Хеєм, який відбудеться 2 липня в Гамбурзі.

«Я вдячний Хейден за те, що ми були разом. Це було чудово! Але ми почали помічати, що зберегти стосунки все важче — надто велика відстань між двома континентами. Я ціную Хейден як людину і поважаю як жінку. Переконаний, ми залишимося друзями», — йдеться в заяві боксера, оприлюдненій на сто­рін­ці братів Кличків у «Фейсбуці».

Нагадаємо, роман зірок почався 2009 року. Хейден дуже підтримувала Во­лодимира, їздила на його бок­серські бої, познайомилася з його сім’єю. Не приховуючи, захоплювалася тим, що бой­френд — не лише сильний, а й розумний. А в одному з інтерв’ю навіть зізналася, що Володимир будує для них обох будинок під Києвом.