У морг — значить, у морг

29.04.2011
У морг — значить, у морг

Голлівудській кінозірці Ліндсей Лохан не позаздриш — незабаром дівчину відправлять до... моргу. Таким є рішення суду, який днями засудив актрису до 120 днів ув’язнення і 480 годин громадських робіт. «Поганому дівчиську» ще пощастило: у трупарні Ліндсі працюватиме лише чверть «суспільно корисного» часу, тобто 120 годин, а решту 360 — допомагатиме в одному з притулків Лос–Анджелеса.

«У морзі Ліндсей підмітатиме, митиме підлогу, туалети тощо, — пояснив журналістам представник департаменту державної судово–медичної служби Лос–Анджелеса Ед Вінтер. — Тобто робитиме базову, некваліфіковану роботу. Займатися трупами її ніхто не змушуватиме. Але, природно, вона їх постійно бачитиме».

До вигляду мертвих тіл зірці фільму «Шалена п’ятниця» не звикати — 2007 року Лохан уже відправляли у морг. Тоді це теж було покарання — за керування автомобілем у нетверезому стані. Але, схоже, той досвід так нічого Ліндсей і не навчив. А може, їй у морзі навіть сподобалося.

Нагадаємо, цього разу 24–річна знаменитість потрапила під слідство за крадіжку намиста в ювелірній крамниці. Причому суддя ще й пом’якшила покарання, перекваліфікувавши справу з кримінальної в адміністративну. Кримінальною крадіжка вважається тоді, якщо вартість поцупленого перевищує 950 доларів. Кольє, яке прихопила кінозірка, продавалося за 2,5 тисячі, але суд встановив, що насправді магазин придбав його лише за 850 доларів.