«Янгол» у небі

20.04.2011
«Янгол» у небі

Голландська топ–модель Даутцен Крус готується до польоту в космос. Це не жарт: благодійна організація dance4life, яка привертає увагу молоді до проблеми СНІДу, доручила 25–річній манекенниці представляти її інтереси під час одного з перших комерційних рейсів на земну орбіту.

«Завдяки роботі благодійним послом dance4life я можу мандрувати найкращими куточками світу. Але, думаю, немає нічого прекраснішого, ніж вид на нашу планету з космосу. Космонавти, які пережили цей досвід, кажуть, що він змінив їхнє життя. Не можу дочекатися, коли й собі вирушу в таку надзвичайну подорож!» — каже «янгол» компанії «Вікторіяз сікрет», якому може випасти унікальна нагода «розправити крила» у справжньому небі.

Нагадаємо, в січні Даутцен стала мамою — народила первістка Філлена. Але вже через два місяці повернулася до роботи й нещодавно знімалася в рекламній фотосесії на пляжах Маямі. Уже кілька років Крус утримує перше місце в першій п’ятірці високооплачуваних моделей за версією журналу «Форбс». Минулого року рекламні котракти принесли їй 6 мільйонів доларів. А незабаром красуня планує спробувати свої сили в кіно: Даутцен запропонували роль у голландському фільмі «Нова Земля». Топ–модель зіграє жінку, закохану в дослідника й мореплавця Віллема Баренца, який трагічно загинув під час арктичної експедиції в район Нової Землі 1597 року.