Зона наживи

Зона наживи

Напередодні 25–ї річниці трагедії на Чорнобильській АЕС почастішали випадки незаконного проникнення на забруднену територію. Ідеться передусім про браконьєрів i так званих «металістів». Хоча додають клопоту й так звані «стакери» (детальніше про боротьбу міліції з цією спільнотою молоді читайте в наступних номерах «УМ»).

Юлі згадали Дубину

Юлі згадали Дубину

Минулого тижня Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти екс–глави «Нафтогазу» Олега Дубини у зв’язку з газовими угодами, укладеними 19 січня 2009 року. Пан Дубина вже приходив на допит і давав свідчення. Нагадаємо, що минулого четверга Генпрокуратура пред’явила звинувачення ще й колишньому Прем’єру Юлії Тимошенко у перевищенні посадових повноважень при складанні цих самих газових угод. За словами першого заступника Генпрокурора Рената Кузьміна, збиток, заподіяний державі діями екс–Прем’єра, становить більше 1,5 мільярда гривень.

«Автопідстава» на 5 мільйонів

«Автопідстава» на 5 мільйонів

Зухвале пограбування сталося позаминулої ночі на столичному житловому масиві Позняки. Як повідомили «УМ» у прес–службі столичної міліції, напад стався близько 21.50 по проспекту Григоренка, 40. Погрожуючи предметами, схожими на автомати Калашникова, грабіжники відібрали в інкасаторів усі зібрані гроші — п’ять мільйонів гривень.

Сюрприз від «Сокола»

Сюрприз від «Сокола»

До черкаських убозівців зателефонував місцевий житель i попросив допомоги: троє чоловіків тримають у полоні його друга та вимагають більше десяти тисяч доларів викупу. Інакше погрожують розправою.

Всі статті рубрики