Прем'єра шпальти

26.05.2004

      Високий рейтинг конкурсу на кращий різдвяний пиріг, проведеного рік тому «УМ», довів, що, незважаючи на зростання кількості емансипанток, феміністок, суфражисток та інших -істок, українка залишається українкою, для якої домашній затишок, сімейна атмосфера добра і щастя завжди будуть пріоритетними. Наша редакція вирішила зробити подарунок — нову шпальту саме для вас, дорогі наші читачки. Бізнеследі чи домогосподарки, студентки чи поважні матері сімейств, збираючись за філіжанкою кави у модній кав'ярні чи в себе у вітальні, говорять про одне — секрети краси, модні віяння, рецепти нового пляцка чи виховання дітей. На те вони і жінки, адже ні посади, ні наукові ступені не зможуть «виправити» їхню жіночу сутність. От ми і вирішили відкрити нову газетну шпальту «Смачне життя», де б ми з вами в інтерактивному режимі обговорювали питання, близькі й цікаві будь-якій жінці. Ви самі можете стати авторами цієї шпальти, надсилаючи нам листи з пропозиціями до обговорення, свої кулінарні секрети, поради.

      А «гурманити» з вами буду я,

Ірина Косоноцька.

  • Кріпчик-петрушка кучерявляться

    Ще свіжі зимові спогади про морозні вітряні дні, коли великою насолодою було зігрітися тарілкою гарячого борщику зі сметаною. Господині урізноманітнювали цю насолоду замороженим щавлем, законсервованою заправкою для борщу, заготовленими з осені чи купленими в магазині бурячками. >>

  • Поласуємо полуничкою

    Найочікуваніший «смачний» сезон — це все-таки полуничний. Думаю, мало хто не погодиться зі мною, що полуниця — це не просто ягода, це ціла історія: весна в розпалі, відпустки на носі і навіть повернення з роботи додому — особливе: обов’язково з пакетиком запашної червоної ягоди. >>

  • Від кулешу і ніг не поколишу!

    Про користь кулешів, про яку я і так, утім, знаю, цього разу наслухалася від бабусь на лавочці. А народні рецепти — перевірені часом і, як правило, доступні. Тож готуємо. >>

  • Лимонадна прохолода і насолода

    Уже майже літо, а це означає, що ми знову шукатимемо затінки, холоднi страви і прохолоджувальнi напої. Лимонади — прекрасний засіб для втамовування спраги, охолодження організму і вітамінізації, як кажуть, три в одному. Отож за роботу! >>

  • Сонце в цеберку!

    «Сонце в цеберку» — саме так назвав своє знамените варення з кульбаб Микола Канішевський, відомий нам як телепродюсер, перший віце-президент Національної телекомпанії України, ведучий телевізійних програм («Вісті тижня» та інших цікавих проектів). >>

  • Знімаю капелюха

    От так і незчулися, як перша їстівна зелень, обдарувавши нас весняними вітамінами, відбуяла, і на зміну їй для багатьох несподівано приходять... грибочки. Це і ви помітите, коли зайдете в лісопосадку чи хвойний ліс подихати цілющою хвоєю, а додому повернетеся з торбинкою тугеньких маслючків. >>