Про малу батьківщину замовили слово

Про малу батьківщину замовили слово

У Шевченковому краю цього літа має вийти у світ продовження історико­краєзначої, художньопубліцистичної оповіді «Криві Коліна — крізь терни і роки»: перший том цього фоліанту було презентовано торік. «До другого тому ввійдуть фотографії, які мої односельці приносили тоді, коли ми готували до друку першу книгу про наше село, але вони туди не ввійшли. Окрім цього, у новому виданні продовжимо друкувати розповіді про сільські родоводи», — розповідає «УМ» мешканець Кривих Колін Володимир Мовчан.

У музичному тренді

У музичному тренді

Євген Філатов, який був людиноюоркестром музичного проекту The Maneken, зібрав цілий гурт і записав із ним альбом Soulmate Sublime. Незважаючи на те, що до оновленого складу увійшли учасники відомих російських гуртів — Максим Шевченко (екс­гітарист гурту «Інфекція» Найка Борзова), бас­гітарист Андрій Гагауз (гурт «Ундервуд») та Денис Марінкін (екс­ударник Земфіри), — фронтмен The Maneken вважає гурт українським. «Що нам Росія? Ми звичайно ж український проект, — розповідає він «УМ». — Два з трьох музикантів родом із Донецька, де ми виросли і дружили». При цьому музикант не відмовляється від сольних виступів, лишаючи проте в пріоритеті концерти із гуртом.

Жарт без образи

Жарт без образи

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Напередодні Дня сміху художник Анатолій Бабич представив нову колекцію карикатур на відомих людей. І вкотре довів, що шарж — гарний спосіб «не злим, теплим» малюнком звеселити знайомих.

Всі статті рубрики