Рембо стане кравцем

29.03.2011

За ремесло дизайнера одягу вже беруться кінозірки не лише жіночої, а й чоловічої статі. Причому не якийсь там гей чи метросексуал, а більш ніж мужній актор — герой бойовиків. Ідеться про Сильвестра Сталлоне. Саме знаменитому Рембо на 65–му році життя спало на думку створити власний модний бренд. Цей актор, виявляється, обожнює дорогий одяг і знається на аксесуарах.

Неважко здогадатися, що марка буде називатися Sly. І нові фасони Слай вигадуватиме не сам, а візьме в асистенти Майкла Генрі — досить відомого професіонала модної індустрії.

«Сильвестр отримує задоволення від гарного одягу. Для нього важливо, щоб речі були комфортними, щоб вони відмінно сиділи, щоб його аксесуари були модними й ефектними. Для власної лінії він використовуватиме тільки найкращі тканини», — розповів журналістам Майкл Генрі. І він, і сам Сталлоне переконаний, що новий бренд чекає велике майбутнє. «Час для цього настав. Я прожив життя, і я знаю, що працює, а що — ні», — дещо самовпевнено заявляє актор. За словами Сталлоне, «одяг — це перший крок до побудови особистості. Ось, наприклад, Роккі Бальбоа (боксер, роль якого свого часу виконав Слай. — Авт.): якби він ходив у білих кльошах, це була б зов­сім інша людина».

Що ж до безпосередньої своєї професії, то зараз Слай починає зніматися в другій частині бойовика «Нестримні», а також у детективній картині «Постріл у голову», кривавий характер якої зрозумілий уже з назви. У фільмі режисера Уейна Крамера Слай виступає продюсером, а заодно — грає кілера, що пішов на співпрацю з поліцейським у розслідуванні чиновницьких правопорушень.