Мир із Фемідою — не для Ліндсі

29.03.2011
Мир із Фемідою — не для Ліндсі

Ліндсей Лохан категорично не хоче за ґрати, навіть якщо йдеться «всього лише» про 90 днів. Саме стільки довелося б відсидіти ЛіЛо, якби вона погодилася на мирову з правосуддям і визнала себе винною у крадіжці. Проте зірка «Поганих дівчи­сьок» наполягає на тому, що не винна. Днями її адвокати повідомили судді, що від угоди з Фемідою актриса відмовляється і згодна постати перед судом. Хоча в тому разі, якщо її провину буде доведено, Ліндсі загрожує значно триваліше ув’язнення — на строк до п’яти років.

Нагадаємо, Лохан звинувачують у крадіжці коштовного намиста вартістю 2,5 тисячі доларів з ювелірної крамниці неподалік від її будинку. Попередні слухання справи призначено на 22 квітня. Готуючись до них, прокурор уважно вивчає біографію зірки, в якій, окрім керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, хуліганства та інших «подвигів» значаться й підозри у крадіжках. Так, рік тому друг актриси заявив про зникнення годинника «Ролекс», який папараці згодом помітили на руці Ліндсі. Схожа історія сталася з норковою шубою відомої світської левиці: манто вартістю 12 тисяч доларів зникло в нічному клубі, де поруч із його власницею сиділа Лохан, а згодом ЛіЛо з’явилася в цій шубі на якомусь фото.

До речі, днями проблеми із законом виникли й у батька Ліндсі, 50–річного Майкла Лохана — він нібито напав на свою колишню співмешканку. Але жінка встигла викликати поліцію, яка заарештувала Майкла за завдання тілесних ушкоджень. Згодом його відпустили під заставу в 200 тисяч доларів.