«Піранья» і регбіст

22.03.2011
«Піранья» і регбіст

Зірку фільму «Піраньї 3D», британську актрису Келлі Брук вважають однією з найкрасивіших жінок у світі шоу–бізнесу. Не дивно, що залицяльників у неї не бракує. Проте Келлі — дівчина перебірлива й аби з ким любов не крутить. Після тривалого (з 1997 по 2004 роки) роману із «Перевізником» Джейсоном Стетхемом Келлі заручилася з актором Біллі Зейном, але згодом вони розійшлися. Потім упродовж двох років коханим Брук був знаменитий англійський регбіст Денні Чіпріані, та й із ним не склалося. І ось нарешті 31–річна краля знайшла справжнє кохання.

23 листопада минулого року на святкуванні власного дня народження Келлі познайомилася з 26–річним Томом Евансом — теж регбістом, якого привели на вечірку спільні друзі. Між парою одразу проскочила іскра, і вже буквально за кілька тижнів Келлі... завагітніла. Принаймні такий висновок випливає з її нинішньої фігури: судячи з кругленького животика, актриса вже щонайменше на четвертому місяці.

«Ми з Томом щасливі повідомити, що чекаємо на маленьку дівчинку. Ми у захваті», — підтвердила днями зірка у своєму «Твіттері». Більше подробиць англійка не наводить, але її шанувальники вже прогнозують, що «знайшовся нарешті хлопець, якому вдасться затягнути Келлі під вінець». Хоча в сучасному світі вагітність — не обов’язково привід для одруження...