Радіовесілля

25.01.2011
Радіовесілля

Ірина та Сергій одружилися в прямому ефірі. (автора.)

Мешканці майже всієї Черкащини стали свідками на весіллі Ірини Тітовської та Сергія Денси. Молодята побралися просто у прямому ефірі черкаського радіо DALMATIN 101.0 FM, де наречена працює радіоведучою, а наречений — діджеєм та звукорежисером.

Молодята запевняють, що в такий незвичний спосіб вони одружилися першими в Україні. До речі, пропозиція руки та серця від Сергія Ірині також прозвучала у прямому ефірі два місяці тому, коли вони разом iз колегами проводили 50–годинний радіомарафон. Тоді й вирішили, що весілля теж «відгуляють» на слуху в усіх. Почувши про таке оригінальне весілля своїх дітей, батьки молодят спочатку були спантеличені. Як же без короваю та рушників? Але потім погодилися.

Для такої урочистої та незвичної церемонії студію на радіо облаштували як весільну капличку. Щаслива наречена була в сукні бузкового кольору до колін, а замість традиційного букета тримала іграшкового білого ведмедика. Мініатюрна копія ведмедика прикрашала i джемпер нареченого, хоча зазвичай туди приколюють букетик квітів.

Доки молодята їхали до студії, телефон прямого ефіру «кипів» від дзвінків черкащан, якi вітали наречених. «Ми з Сергієм навіть пройшли у прямому ефірі випробування побутом. Йому довелося забивати в дошку цвяхи, а я підтримувала його тим, що вдаряла ложкою по сковорідці — звучала така мелодія двох сердець. Ще Сергій розгадував сказані мною навпаки слова «Я тебе кохаю!». А призом за це стала нагорода — номер люкс в готелі «Україна» для шлюбної ночі та послуги салону краси», — розповіла Ірина Тітовська.