«Янголове» янголя

25.01.2011
«Янголове» янголя

Даутцен Крус.

Голландська топ–модель Даутцен Крус зробила собі чудовий подарунок на день народження: минулої неділі одному з найчарівніших «янголів» компанії «Вікторіяз сікрет» виповнилося 26 років, а за день до того вона народила первістка. Хлопчика вагою 3,6 кг, який з’явився на світ в одній із клінік Амстердама, назвали Філленом.

Як у зірок уже увійшло у звичку, про радісну новину світ довідався з мікроблогу на «Твіттері». Поки Даутцен із сином ще були в лікарні, тато новонародженого, діджей Саннері Джеймс, ділився своїм щастям із користувачами всесвітнього павутиння. «Ми в нього закохалися! Не можу описати це почуття! Ми такі щасливі, що Філлен з’явився в нашому житті!» — пише Саннері про сина.

Золотокоса Крус вийшла заміж за темношкірого Джеймса в листопаді минулого року. На той час наречена була вже на сьомому місяці вагітності. Церемонія вінчання відбулася майже в таємному режимі в рідному місті Даутцен — Істермарі.

 

А ТИМ ЧАСОМ…

Бебі–бум, яким почався рік Кролика, не вщухає. Днями стало відомо, що першу дитину чекає 34–річна актриса Алісія Сільверстоун. «Я з двох років мріяла стати мамою, я знала, що просто створена для цього!» — зізнавалася Алісія на початку минулого року, переживаючи з приводу того, що у них із чоловіком, баскетбольним тренером Крістофером Джарекі, після 13 років спільного життя (з них п’ять — у шлюбі) не було дітей. Тепер, якщо все буде добре, мрія зірки фільму «Бетмен і Робін» нарешті здійсниться.

А наприкінці минулого тижня про свою вагітність повідомила й спадкоємиця мільярдера Дональда Трампа, 29–річна модель і бізнес–леді Іванка Трамп. Позаминулого року вона вийшла заміж за видавця газети «Нью–Йорк обзервер» Джареда Кушнера, заради шлюбу з яким із католицтва перейшла в іудаїзм.