У Новий рік — під марш Мендельсона

30.12.2010
У Новий рік — під марш Мендельсона

Після цілої хвилі розлучень, яка прокотилася світом шоу–бізнесу, 2010 рік завершується добрими новинами. Одразу кілька знаменитостей оголосили про свої заручини. По–перше, незабаром офіційною дружиною стане британська співачка Лілі Аллен. Нещодавно 25–річна зірка перенесла вже другий у своєму житті викидень (вагітність урвалася на шостому місяці), і зізнається, що без підтримки бойфренда, 32–річного декоратора Сема Купера, їй було б дуже важко пережити цей нелегкий період. Тому коли під час відпустки на Балі Сем попросив кохану стати на шлюбний рушник, Лілі довго не роздумувала й погодилась.

Якщо Аллен із Купером за півтора року роману всі вже звикли бачити разом, то несподівані заручини Наталі Портман зіркову тусовку здивували. Але ще більше вразила новина, що Наталі виходить заміж, бо вагітна.

Власне, нічого дивного в тому, що 29–річна жінка, та ще й така красива, незабаром стане матір’ю, немає. Просто від серйозної й поміркованої Наталі, яка завжди воліла приховувати особисте життя від сторонніх очей, не чекали такого стрімкого розвитку подій. Але після знайомства з танцівником Бенджаміном Мілліпайдом, якого вона зустріла на зйомках фільму Девіда Аронофські «Чорний лебідь», усе змінилося.

«Я завжди намагалася зберігати своє приватне життя в таємниці, але просто не можу не розповісти всім, яка я неймовірно щаслива!» — зізналася Портман у тижневику «Ентертеймент віклі». За словами зірки «Леона–кілера», скоро вона стане дружиною й матір’ю, але дату весілля ще не призначено.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

На Різдво співачка Аланіс Моріссетт зробила собі й своєму чоловікові, реперові Маріо Тредуею, особливий подарунок — народила сина. Первістка назвали Евер Імр.