Де пальто?

Де пальто?

Незвичайна історія сталася в дитячому садку № 34 у Черкасах. Коли батьки прийшли по своїх дітей й повідчиняли шафи, аби їх одягти, то не знайшли там ні пальт, ні курток, ні шапок. На запитання, куди зник одяг, ошелешені няні та виховательки тільки руками розводили й казали: мовляв, нічого не розуміємо.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вас грабує «золота молодь»!

Вас грабує «золота молодь»!

Нещодавно Апеляційний суд столиці залишив без змін вирок Печерського райсуду Києва, згідно з яким двоє молодиків iз Грузії — 35–річний Георгій Девдаріані та 31–річний Теймураз Ніхотін — отримали по десять років «колючки» із конфіскацією майна. Прізвища хлопців iз Кавказу нічого не скажуть пересічному читачу, натомість у київських кримінальних колах вони встигли стати досить відомими й навіть популярними лише за кілька років. Мало того, кавказці активно «тусувалися» серед представників так званої «золотої молоді», мали в цьому середовищі власних інформаторів та подільників. За даними правоохоронців, гості з Кавказу створили власне молодіжне злочинне угруповання, яке займалося «відмиванням» коштів (у тому числі бюджетних), пограбуваннями, рейдерством, рекетом, торгівлею наркотиками, сутенерством (до проституції примушували навіть неповнолітніх) та фальсифікацією документів. Увесь спектр діяльності очолюваної грузинами молодіжної банди правоохоронцям довести не вдалося, але й доведених у суді епізодів кримінальних походеньок Девдаріані та Ніхотіна вистачило на чималий термін позбавлення волі. Хоча прокурор просив більше — 13 років «колючки».

Породили й продаємо

Породили й продаємо

Гусятинський райсуд на Тернопільщині виніс остаточне рішення у кримінальній справі щодо парочки, яка хотіла продати за 15 тисяч гривень свою тримісячну дитину. Як повідомив «УМ» головний спеціаліст прес–служби обласної міліції Петро Колісник, обох засуджено до восьми років позбавлення волі.

Всі статті рубрики