Солодкий «кидок»

Солодкий «кидок»

«Отаборились» циганки у теплій Євпаторії, де знімали квартиру. А колесили на своєму ВАЗ–21099 сірого кольору (номерний знак АН 6480 СЕ) не лише по всьому степовому Криму, а й селами та містечками Харківської, Миколаївської, Дніпропетровської та Хмельницької областей. 25–річна Олеся, 40–річна Неля, 28–річна Віта і 47–річна Антоніна свої злодійські обов’язки розподілили наступним чином: хтось дзвонив у двері й пропонував господарям цілющий степовий мед чи щось подібне. Якщо клієнт «клював» на «солодку» пропозицію, інша стежила, звідки діставались гроші. Кульмінацією всього дійства ставав той момент, коли «гості» несподівано ставало зле. Довірлива господиня йшла на кухню за кухлем води чи валідолом. Тоді як компаньйонка «хворої» миттєво використовувала свій шанс, цуплячи гроші чи ювелірні прикраси.

Ловись, «рибко», велика

Ловись, «рибко», велика

На початку тижня Запорізьке облуправління СБУ повідомило про затримання одного з керівників державного управління з охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибництва у регіоні. Чиновник відзначився тим, що регулював рибництво вельми специфічно — за принципом «тому — дам, тому — не дам».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Зелені кашкети» змінять шеврони?

«Зелені кашкети» змінять шеврони?

У тому, що часи самостійного існування Державної прикордонної служби добігають кінця, не має жодних сумнівів очільник МВС Анатолій Могильов. Під час нещодавньої робочої зустрічі з делегацією Європарламенту на чолі з Павелом Ковалом, пан міністр заявив про це, як про доконаний факт. Мовляв, служба «зелених кашкетів» наразі реформується, кінцевим наслідком чого стане перебування прикордонної служби у складі МВС.

Під «домашнім арештом»

Під «домашнім арештом»

Свій «бізнес–проект» спрагла до шалених грошей трійця — українець та вихідці з Росії й Південної Осетії — обмізкувала ще «на зоні». Торік чоловіки вийшли на волю й одразу взялися за реалізацію планів. Для цього в орендованій сімферопольській квартирі розмістили комп’ютерне обладнання, провели iнтернет і заходилися підшукувати підходящий «живий товар». У місцевих дешевих кафе і на дискотеках новоявлені «бізнесмени» знаходили 15—17–річних малоосвічених дівчат із сільської глибинки, котрi шукали в кримській столиці роботу й дах над головою. Улесливі «кавалери» пригощали їх спиртними напоями, ласощами, пропонували «безкоштовне» житло.

Всі статті рубрики