Запеленговані монстри

28.10.2010

«Розумний» телефон iPhone завдяки маркетинговим старанням його розробників став об’єктом обожнювання. Ця технічна новинка з сенсорним екраном хоча й не надто відрізняється за можливостями від інших «просунутих» апаратів, але є річчю, за якою споживачі готові вистоювати довжелезні черги. Інтерес до iPhone підтримують цікавими іграшками й програмками, що в нього встановлюються. Зокрема, перед святом Хелловіна презентовано додаток під назвою «Монстрометр» вартістю всього 99 центів. Він розважить малих дітей і трохи допоможе дорослим.

Як повідомляє сайт The Examiner, програма Monster Meter пропонує встановити на смартфон так званий радар для пошуку чудовиськ у кімнаті. За потреби програма імітує сканування житла на предмет наявності монстрів. Ніяких примар під ліжками й за шафами «Монстрометр» не знаходить, тож малюк отримує доказ «чистоти» приміщення і може спокійно заснути.

У разі потреби «айфонівська» програмка може не лише допомогти дітям позбутися страху перед неіснуючими монстрами, а й налякати малюків. Додаток можна налаштувати таким чином, щоб радар знайшов у кімнаті одне чи кілька чудовиськ. Розробники кажуть, що така опція є дуже доречною під час святкування Хелловіна, коли діти граються в нечисту силу.