Те, що комік прописав

28.10.2010
Те, що комік прописав

У житті Мерайї Кері відбувається багато змін, пов’язаних із тим, що 40–річна поп–діва чекає дитину. Чутки про вагітність співачки з’являлися і раніше — відтоді, як 2008 року Мерайя вийшла за молодшого за неї на десять років репера і коміка Ніка Кеннона. Але тепер новину підтверджено офіційно.

Як повідомляє амери­канська преса, посилаючись на наближені до подружжя джерела, незабаром Мерайя з Ніком планують узяти участь в одному з популярних телешоу, де розкажуть про подробиці «своєї» вагітності. Хоча вже зараз відомо, що зірка чекає не близнят, як запевняли раніше деякі ЗМІ, а хлопчика. «Вона довго не хотіла, щоб звістка про вагітність просочилася в пресу — щоб не наврочити, адже їй уже 40, і Мерайя дуже хвилюється за перебіг вагітності», — розповідають друзі співачки.

Раніше, коли пару запитували, чи планують вони дітей, Кері здебільшого червоніла й віджартовувалася, а Нік усіх відсилав до дружини: «Хочете знати, чого хоче моя дружина — запитайте у неї. Для таких важливих речей завжди є ліміт часу — раніше цієї позначки говорити нема про що», — наголосив Кеннон у серпні. Су­дячи з того, що зараз Мерайя на п’ятому місяці, на той час вона вже була вагітна.