Сини Селін

26.10.2010
Сини Селін

Минула субота стала одним із найщасливіших днів у житті канадської співачки Селін Діон — вона вдруге стала мамою. Дітей у Селін уже троє, адже цього разу на світ з’явилися близнюки.

Як повідомляє Бі–Бі–Сі, 42–річна поп–діва народила за допомогою кесаревого розтину в Медичному центрі святої Марії у Вест–Палм–Біч, штат Флорида (США). Пологи відбулися на кілька тижнів раніше запланованого терміну, проте хлопчики почуваються цілком добре. Вони народилися з вагою 2,55 кг та 2,38 кг і певний час проведуть у дитячому інкубаторі, щоб зміцніти. Лікар Селін потішив журналістів цікавою деталлю: новонароджені з’явилися на світ із пишними шевелюрами.

У Селін та її 68–річного чоловіка та продюсера Рене Анджеліла є ще й старший син — дев’ятирічний Рене–Шарль. Як і молодші брати, він народився за допомогою штучного запліднення, адже після перенесеного наприкінці 1990–х років раку горла Анджеліл став безплідним. Про майбутнє батьківство подружжя подбало заздалегідь — іще до курсу хіміотерапії сперму Рене заморозили. 2009 року Діон також завагітніла методом штучного запліднення, але тоді в неї стався викидень.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Голлівудський актор Метт Деймон утретє став батьком — минулої середи його дружина Лучіана народила у Нью–Йорку дівчинку. Дитина, яку назвали Стелла Завала, — вже третя спільна дочка подружжя. Окрім 4–річної Ізабелли та 2–річної Джії, пара виховує ще й дочку Лучіани від попередніх стосунків — 11–річну Алексію.

Незадовго до народження Стелли Завали Метт заявив, що вони з Лучіаною на цьому зупиняться. «Чотири вагітності — це вже забагато для жінки, — зауважив актор. — Я не хочу перетворити її на Етель Кеннеді (дружину Роберта Кеннеді, молодшого брата президента Джона, у якої було 11 дітей. — Ред.)».