ЦИТАТИ ТИЖНЯ

10.09.2010

Юлія Тимошенко
екс–Прем’єр–мiнiстр, лiдерка БЮТ
— про готовнiсть до найгiршого:

— І я піду [на допит], якщо треба. Я не буду ховатися й бігати по закордонах, як у 2005 році Партія регіонів. У мене з 2000 року при Кучмі стоїть зібрана сумка для в’язниці, і я завжди готова. У мене вже випалили той страх. І тому коли хочуть нас показати корупціонерами — нема питань, хай показують.

(ТРК «Україна»)

 

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр України
— про пісок на руках деструктивної опозиції:

— Так звана опозиція знову починає спроби дестабілізувати ситуацію в країні. Її лідери, які ще не встигли струсити пісок найдорожчих курортів Сардинії, вже безоглядно взялися захищати нібито зубожілий народ України. Їм ніхто не заважає, тим паче, що за роки у владі вони наколядували собі достатній фінансовий ресурс і для дорогого відпочинку, і для політичного піару, чого не скажеш про країну, яку вони залишили банкрутом.

(УНІАН)

 

Віктор Янукович,
Президент України
— про рекламу ввіреної йому держави для китайських бізнесменів:

— У переважній більшості попередніх років своєї незалежності Україна нагадувала потужний автомобіль, який не міг рушити з місця , тому що занадто багато політиків вважали себе водіями і по–різному бачили напрямок руху. Сьогодні водій один.

(«Інтерфакс–Україна»)

 

Леонід Кравчук,
колишній Президент України
— про одне зі слабких місць Януковича:

— Президент має позбавитися холуїв, які вихваляють його. Інакше його винесуть, оскільки повиносили всіх свого часу — і Брежнєва, й інших.

 

Михайло Бродський,
голова Держкомпідприємництва
— про свою участь у шоу «Шустер live»:

— Шустер порушив усі канони журналістики, думаю, взяв гроші в Юлі. Юля, як завжди, нахабно брехала. Я трохи зірвався, та й учасників Шустер підбирав для скандалу. До Шустера більше не піду — він лайно і знищує нашу країну. Схоже, спеціально... Шустер просто провокатор — думав, я йому в морду дам, і він рейтинг поверне. Аферист.

(mihailobrodskiy.livejournal.com)