Рецидивіст згорів на пляжі

Рецидивіст згорів на пляжі

Лише місяць спромігся пожити без наглядачів 47–річний мешканець Івано–Франківська, за плечима якого — сім реальних термінів ув’язнення. Загалом у рецидивіста — чверть століття тюремного стажу. Востаннє його засудили чотири роки тому за пограбування громадян на території Тисменицького району. Звідси затятий кримінальник має всі шанси увосьме повернутися за «колючку».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Відкати» на «мухтарах»

«Відкати» на «мухтарах»

Відповідні махінації з бюджетними коштами працівниками кінологічного центру міліції в Одесі виявила перевірка Служби безпеки. Як повідомляє Департамент зв’язків iз громадськістю МВС, наразі слідством установлено, що кінологи з «липкими руками» привласнили 32 тисячі гривень, які призначалися на придбання «братів менших». Утім ця цифра не остаточна.

Фемідо, встаньте! Суд іде

Фемідо, встаньте! Суд іде

Судові процеси, на яких на лаві підсудних опиняються самі судді, завжди належать до резонансних. На Вінниччині закінчили розслідувати кілька таких кримінальних справ і направили для подальшого розгляду... колишнім колегам, для яких вони особливо не приємні (можна додати, що у двох випадках обвинувачення пред’явлено служителям правосуддя, що працювали головами районних судів). За однією із таких справ Апеляційний суд області, що слухав її по першій інстанції, нещодавно оголосив вирок.

Всі статті рубрики