Мисливиця на моду

02.09.2010
Мисливиця на моду

Після виходу із в’язниці скандальна актриса Ліндсей Лохан намагається поводитися максимально скромно: на вулицю виходить переважно для того, щоб відвідати центр лікування від алкогольної залежності, одягається непримітно, не фарбується. А незабаром може ще й отримати нову роботу — популярний американський журнал «Блекбук» запропонував їй вести колонку про моду. І Ліндсі, якій уже набридли численні пропозиції від ЗМІ про інтерв’ю щодо її тюремного побуту або публікацію тюремного щоденника, радо погодилася.

Із модою у дівчини стосунки специфічні. З одного боку, Ліндсі вважає себе наділеною неабияким смаком, намагається випускати власні колекції одягу під брендом 6126 і навіть співпрацювала із відомим будинком моди «Унгаро». Але водночас модниця регулярно потрапляла у списки найгірше одягнутих знаменитостей.

Сама кінозірка, яка вже написала для «Блекбук» першу колонку, запевняє, що для неї мода — мистецтво самовираження. «Це — пошук індивідуального стилю, того, хто ти є. Усі знають, що я користувалася ножицями для того, щоб зробити справді своїми речі від улюблених марок «Баленсіага» і «Гуччі». Відрізала комір, щоб збільшити декольте, або підкорочувала сукню, — розповідає читачам Ліндсей. — Мені страшенно пощастило, що моя робота дозволяє мандрувати по всьому світу. Обожнюю полювати за сумочками «Шанель», коли блукаю Лондоном або Парижем. Я черпаю натхнення звідусіль: від місця зйомок, фільмів, живопису, книг, старих журналів»... І творити моду Лохан дуже подобається — за її словами, вона «нарешті бере участь у створенні того, до чого відчуває справжню пристрасть».