Без фати, у костюмі Єви

27.08.2010

У такому «одязі» до центрального РАЦСу в Черкасах ще ніхто не приходив. Усі, хто був у ту мить на реєстрації шлюбу і побачив дівчину в костюмі Єви, просто втратили дар мови.

«У той день одружувався наш колега. До реєстрації залишалося кілька хвилин, і ми зібралися біля входу в приміщення РАЦСу. Аж раптом дивлюся — з дверей виходить гола дівчина. З гордо піднятою головою, наче на ній була найкраща сукня у світі, вона спустилася по сходах і, обходячи наших гостей, перейшла через дорогу та зникла в піцерії навпроти», — розповідає «УМ» черкащанка Ольга Ткач. «З наших працівників її мало хто бачив, бо всі були на обряді. Дівчина зайшла до приміщення і відразу ж вийшла. Що це означало — ми не знаємо», — дивується й завідувачка Черкаського РАЦСу Лариса Чернікова.

Тим часом у Черкасах ходять чутки, що похід на реєстрацію шлюбу в чому мати народила дівчина здійснила саме в той момент, коли там реєстрував шлюб її колишній парубок. Помстилася тобто. До речі, горде дефіле голої «нареченої» хтось зняв на відео і виклав в інтернеті.