Хто в Америці найвищий?

Хто в Америці найвищий?

Американські розробники представили у вівторок проект нового будинку, що буде зведений на відстані якихось 270 метрів від найславетнішої будівлі Нью–Йорка — хмарочоса «Емпайр Стейт Бiлдінг», який часто називають одним iз семи чудес сучасного світу, повідомляє Бі–Бі–Сі. Архітектурна рада міста вже схвалила цей проект, позавчора його затвердила також міськрада Нью–Йорка 47 голосами «за» і лише одним «проти». Але власники «Емпайр Стейт Бiлдінг» гостро розкритикували його (кажуть, буцiмто з мiркувань, що новий будинок закриватиме вид на їхній хмарочос, який уже давно став символом міста).

Кiм привiз Кiма до Пекiна

Кiм привiз Кiма до Пекiна

Лідер комуністичної Північної Кореї Кім Чен Ір прибув учора до Китаю з неочікуваним і таємним візитом, програма якого також не відома. Напередоднi надходила інформація, що разом iз керманичем КНДР до Китаю прибув також його третій, молодший, син та потенційний політичний наступник Кім Чен Ун. Агенція «Ассошiейтед пресс» повідомляє з посиланням на слова двох китайських учительок, що на початку візиту Кім Чен Ір відвідав їхню школу на північному сході країни. Візит північнокорейського диктатора до Китаю також підтверджує провідна південнокорейська інформагенція «Йонхап».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мiграцiя на той свiт

Мiграцiя на той свiт

Позавчора на ранчо у безлюдній місцевості в штаті Тамауліпас на півночі Мексики було знайдено братську могилу з тілами 72 убитих, серед яких — 14 жінок, повідомляє «Ассошiейтед пресс». Поховання знайшли мексиканські морські піхотинці після битви з «солдатами» одного з наркокартелів, у якій загинули троє злочинців та один урядовий військовослужбовець. Інформацію про ранчо переказав військовим чоловік, якого поранили в цій зброй­нiй сутичці. Морські піхотинці пішли на штурм ранчо за підтримки гелікоптерів. Їм удалося взяти живим одного з «солдатів» наркокартелю. На ранчо знайдено 21 карабін, амуніцію та чотири вантажівки, одна з яких мала ознаки машини міністерства оборони Мексики.

Міністерство охорони здоров’я Куби вже попередило

Міністерство охорони здоров’я Куби вже попередило

Уряд Куби заявив, що літні люди більше не матимуть привілею купувати цигарки за пільговими цінами, повідомляє Бі–Бі–Сі. До цього «куриво» для пенсіонерів коштувало на 25 відсотків дешевше від звичайної цiни, але ця пільга скасовується з наступного місяця. Це один iз заходів уряду Рауля Кастро в рамках економії державних коштів. «Острів свободи» веде важку боротьбу за виживання в умовах глобальної економічної кризи та багаторічного торговельного ембарго США.

Всі статті рубрики