Убивця прийшов з iнтернету

Убивця прийшов з iнтернету

Першою на сполох забила мати: 56–річна жінка зателефонувала до Жовтневого райвідділу міліції у Кривому Розі й повідомила, що її 33–річна дочка, яка мешкає одна, не відповідає на телефонні дзвінки. Як повідомили «УМ» у прес–службі обласної міліції Дніпропетровщини, коли правоохоронці виїхали на місце та відкрили квартиру, то виявили там труп молодої жінки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Чорна справа» у Біленькому

«Чорна справа» у Біленькому

Статистику знущань «правопохоронців» над людьми доповнила НП у селі Біленькому Запорізького району. Допитавши двох підозрюваних у скоєнні низки крадіжок, офіцер не став оформляти факт їхнього затримання належним чином, як того вимагають норми КПК. Натомість вивів селян з опорного пункту міліції і прикував обох наручниками до труби газопроводу, що окільцьовував будинок.

«У наркоторговці я піду!»

«У наркоторговці я піду!»

Випадкове затримання наркокур’єра під час оперативно–профілактичної операції «Мак–2010» дозволило працівникам УМВС на Південно–Західній залізниці викрити налагоджену мережу торгівлі героїном на Київщині. Як повідомила «УМ» співробітник прес–служби УМВС на Південно–Західній залізниці Олена Цимбалюк, одного вечора на залізничному вокзалі станції Дарниця у Києві увагу міліціонерів привернув хлопець. Проста перевірка документів та огляд багажу вплинули на молодика: коли оперативники дістали згорток із фольги, він одразу зізнався, що це героїн, який він придбав для себе.

Вбили «герої» публікацій?

Вбили «герої» публікацій?

Народний депутат, екс–заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль переконаний, що справу про зникнення головного редактора харківської газети «Новий стиль» Василя Климентьєва має розслідувати Генеральна прокуратура, оскільки МВС до цього ставиться «упереджено і має власну зацікавленість». Нагадаємо, що 11 серпня журналіст пішов з дому й не повернувся.

Всі статті рубрики