По максимуму

По максимуму

Не один раз доводилося чути від тренерів різних збірних, що молодь частенько не справляється із психологічним тиском міжнародних змагань, тому й показує там гірші результати, ніж на внутрішній арені. Отож, аби юні українські таланти звикали до своїх досвідчених суперників, керівництво нашої веслувальної збірної на світову першість до Познані повезло команду, на третину складену з юніорів (віком до 21 року). Загалом же у тренерську обойму потрапили 35 осіб, серед яких олімпійська чемпіонка Пекіна Інна Осипенко–Радомська та бронзовий призер тієї ж Олімпіади Юрій Чебан. Цікаво, що українська збірна — п’ята за чисельністю після російського, іспанського, угорського та польського колективів. Уже вчора зранку в одному з найкрасивіших міст Польщі розпочалися змагання веслувальників, які представляють 71 країну світу; серед них і повпреди таких екзотичних держав, як Таїті та Острови Кука.

Юрій Гунько: Будь–яким складом «Сокіл» боротиметься за найвищі місця

Юрій Гунько: Будь–яким складом «Сокіл» боротиметься за найвищі місця

Відчувалося, що цього захисника неабияк бракувало нашій збірній у голландському Тілбурзі, де наша збірна вкотре змарнувала шанс підвищитись у класі. Юрій Гунько не одягнув весною синьо–жовту майку національної команди через травму, і в той же період з’явилася інформація, що цей гравець завершуватиме професійну кар’єру. Незабаром уже сам Гунько спростував ці чутки, але через негаразди зі здоров’ям він вiдтодi жодного разу не вийшов на лід. Поки гравці «Сокола» готуються до наступного сезону на зборах у Словаччині, Юрiй перебуває в Києві. На пропозицію «УМ» зустрітися і порозмовляти про останні події в його житті сам Гунько люб’язно погодився, переконавши, що списувати з рахунків його як досвідченого хокеїста ще рано.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перед останнім кроком

Перед останнім кроком

Слідом за Україною, Білоруссю й Росією Молдова може стати четвертою державою з колишніх радянських республік, якій удалося пробитися до групового турніру Суперліги. Принаймні позавчорашній матч тираспольського «Шерифа» під дощем у Базелі подарував гостям надію на успіх за підсумком двох поєдинків.

Росте зміна!

Росте зміна!

Кілька днів тому головний тренер вітчизняних плавців Сергій Бондар журився, що одразу двоє найкращих наших юніорів Дарина Зевіна та Андрій Говоров не змогли представити Україну на європейській першості з водних видів у Будапешті — вони віддали перевагу Юнацьким Олімпійським іграм. Думається, що ця парочка ще візьме своє на дорослих змаганнях. А зараз же вони — «золоті» герої України в Сінгапурі. Слідом за Дариною двічі на найвищу сходинку п’єдесталу сходив і Андрій Говоров. У середу дніпропетровець найшвидше (22,35 сек.) проплив 50–метрівку вільним стилем, а наступного дня виграв ще й «спринт» серед батерфляїстів (23,64).

Всі статті рубрики