На лінії вогню

На лінії вогню

Аномально спекотна погода, що встановилася останнім часом в Україні, створила реальні передумови для виникнення лісових пожеж, попереджають у Міністерстві надзвичайних ситуацій. Найближчими днями синоптики прогнозують нові температурні рекорди і попереджають про погіршення пожежної ситуації.

Смертельна «матрьошка»

Смертельна «матрьошка»

Завтра минає тиждень, як під час літургії у храмі УПЦ МП вибухнув саморобний пристрій. На брифінгу в Запоріжжі міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов був надзвичайно скупий на конкретизацію перебігу слідства: «Затримано декілька осіб, і можна говорити лише про їхню вірогідну причетність до злочину, не більше...

Лоб у лоб iз Вірастюком

Лоб у лоб iз Вірастюком

У неділю володар титулів «Найсильніша людина у світі» та «Найсильніша людина в Україні» потрапив у жахливу аварію. Поблизу Одеської площі автомобіль українського стронгмена Василя Вірастюка «Мiцубiсi Паджеро» врізався в «Сузукі Гранд Вітара», за кермом якого була вагітна жінка з дитиною.

Переходимо на холодний чай

Переходимо на холодний чай

Опiвночi у неділю набула чинності постанова НКРЕ про встановлення нових роздрібних цін на газ для населення. Як і раніше, вартість «блакитного пального» диференціюється залежно від обсягів його споживання — від 2,5 до 12 тис. кубометрів за рік.

День «Д»

День «Д»

Із радянських часів цей день так і залишився для всіх «днем ВДВ» — «військ дяді Васі». І хоча сьогодні українськi повітряні десантники в основному називаються Аеромобільними військами, традиції залишаються попереднi ж.

Всі статті рубрики