Північ і Південь разом

Північ і Південь разом

Іншого результату луцькій команді вболівальники не пробачили б. Після виходу «Волині» до півфіналу Кубка України — а це найкраще досягнення лучан у цьому турнірі за історію — від них стали очікувати повернення до прем’єр–ліги. Перше коло в першій лізі підопічні Кварцяного провели не надто переконливо, але дев’ятиматчева серія без поразок, що взяла початок усередині квітня, вже за два тури до закінчення змагань принесла путівку до еліти. Післязавтра в останньому турі волинянам залишається заочно позмагатися із «Севастополем» за перше місце. Кримська команда, фінансована Партією регіонів, теж достроково підвищилися в класі, готується до дебюту у «вишці».

Коли зав’януть тюльпани

Коли зав’януть тюльпани

Ледь не перед кожним чемпіонатом світу голландці потрапляють до когорти фаворитів, але з восьми спроб так жодного разу й не підкорили світовий футбольний олімп. За часів легендарного Йохана Кройфа «помаранчеві» двічі — в 1974 та 1978 роках — здобували срібні нагороди.

Грози авторитетів

Грози авторитетів

Російська столиця регулярно приймає змагання найвищого рівня з різних видів спорту, тому 38–й континентальний форум боксерів–аматорів не став для неї чимось екстраординарним. І слова президента Федерації боксу Росії Бориса Іванюженкова: «За проживання й харчування гостей хвилюватися не варто», сказані на прес–конференції перед стартом турніру, сприймаються як щось саме по собі зрозуміле. Самі господарі, за традицією, мають грандіозні плани: за словами глави російського міністерства спорту, туризму й молодіжної політики Віталія Мутка, Росія розраховує лише на командну перемогу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поміж Рафаелем і Франческою

Поміж Рафаелем і Франческою

Події на кшталт тієї, що сталася минулої неділі на кортах «Ролан Гарроса», трапляються у спортивному житті України нечасто. Востаннє український тенісист переміг на відкритому чемпіонаті Франції майже 20 років тому — у далекому 1991–му 16–річний Андрій Медведєв (щоправда, під прапором СРСР) став найкращим у турнірі юніорів. Тепер юніорське досягнення Андрія повторила 15–річна харків’янка Еліна Світоліна.

Всі статті рубрики